Its party time


NewYears*

I know!


Its newyeras.

Ingen har missat va? Sista dagen i 2012. Det här året kommer aldrig komma tbx. Om jag ska säga hur det här året varit, är det bra. Men 2013 kommer vara så mycket bättre! Nya chanser nya upplevelser. Vi börjar om, 2013 ska jag inte va mes längre, utan på't direkt! Var inte velig, var inte dum var inte konstig. Var dig själv!
Lite saker jag kan förbättra mig i.
2012- Good
2013- GONNA BE AWSOME.

Igår så var jag hos Scott och red med Emelie i halkan, var det halt ute? Va? Vad pratar ni om? (Ironi) jag fick rida utan mina stövlar.. Utan min väst utan min hjälm.. Krokodiltårar!
Idag åker jag med till Emelie och ikväll bör det party! Ne det bör det inte men det kommer bli kul ;) älskar att smälla såna här gröna bomber eller såna här små raketer, ibland så kommer dem där de inte ska komma.......... Undrar hur många gånger de hamnat i granens fönster eller något. SO FUN! Hahaha!


Jag får lämna mitt näste

Och gå ut! YIPPI YIPPI! Behöver inte sitta instängd på mitt rum längre och häcka utan kan gå ut, efter 2 dagar då äntligen! Frisk luft behövs ;)

Asså jag kan inte förstå hur folk kan sova till 11 på dagarna, jag sover till Max 8 sen går jag upp, jag är morgon pigg, ja. Haha bara fick det på tanken! HAHS! Wierd!


Feeling so much better!

Idag är jag som en solstråle! Det gick fort!
Igår var det HEMSKT. Jag kunde inte gå, fick hålla mig i väggarna sov mest hela dagen, frös, jag åt inte på hela dagen utom sent på kvällen då jag fick i mig blåbärssoppa, och en Alvedon! Och cola går alltid ner!
Nog med gnäll!
Idag har jag bara vilat kollar glee, fräschat upp mig och är frisk! Typ, hade ju någon sorts magsjuka, hela släkten ligger ju hemma, jag skojjar inte. HELA.
Vet ni vad? Jag har bästa pappan som köpte B&J åt mig, puss!
Nu ska jag fortsätta kikkkkkka och kolla tv. Yes!


Again??

Sjuk igen. Mm gissa vad?! Smittad. Åh!
Inte så intressant för er att veta men jag har inte spytt! Bara hög feber ap ont i huvudet! Hungrig... :(

Får väl se hur jag mår imorgon om jag äntligen kan åka till Scott. Varför just oss? Var ju sjuk för en vecka sen! Igen nu? Det räcker.


Voice var asa brasa fin idag!

Hon var så super fin! Super duper ponny! Åh!
Förresten så publicerades inte inlägget förns jag kom hem!

Och nu har ju den där äckel päckel bajs jävla skit sjukan börjat! Värsta jag vet är kräks, och det är det det är. Jopp magsjuka. Jag är LIVRÄDD för de. Äckligt!
Jag drogar mig med vitpepparkorn och dricker massa vatten och tar massa handsprit! MASSA.
Sitter intrykt i ett hörn och har högsta volym på. HÖGSTA! Sjunger allt vad jag har. Nu är jag på det humöret att jag slår om de kommer nära. Lol. Ibland så.
Jag inbillar att jag med mår illa med. Jag gör inte det jag gör inte det OK
AJA SKA FÖRSÖKA VARA VETTIG.
Vet de har inte pesten men ändå!

Ses imorgon OM jag sover.

VILL NÅGON SOVA


Ja jag glömde igår

Tjenare!
Glömde igår, aha! Red Voice i ridhuset Barbacka på förmiddagen, ibörjan gick det Inge bra, sen så tog jag ihop händerna och skärpte till mig själv, då gick hon sååååå fint! WI!
Sen åkte jag till mormor och åt åt åt.
Kollade på Victoria Secret Fashion Show, vilket menas 0 självförtroende. Jag ska se ut som dem i sommar! (Inga höga förväntningar buddys) tror alla går in för det, men är för lat för att träna + jag tycker inte det är så snyggt med för mycket muskler, inte på mig iaf, så ska bli ett litet freak. JK!

Nu drar jag till Voice. Ses sen kåmpisar! :)


Julen handlar inte om klappar

Utan kärlek, right?
Inte om att få, ge. Gud så bra jag har det som ens får klappar. Tänk dem som får ett par sockor och thats it. Själv sitter man där med en miljon paket värda flera tusen kronor. Får en att tänka.

Fick de jag önskade, vilket var kul :)
Fick inte känslan av julen, som man vill ha.. Det var en toppen dag!


Idag har jag varit ute hos Voice, gulle. Hon var busig med tanke på att hon inte gått på 2-3 dar. Men det fick bra. Lite stel men de fixade vi i slutet. Ganska hårt blev de och sötisen var så fin så. Grundmockade hela boxen som alltid och hon fick mycket godis. :)

Sen hem åt mat och kollade på någon film som kom på tv. Spännande ;)
Imorgon först Voice och sen till mormor och morfar... Jaja, får väl stå ut en gång!
Nu ska jag sova, hare bra! :)


God Jul <3

God jul kära kära bloggläsare. <3

Vilken dag! Vaknade runt 4 (ja tidigt för jag var taggad och ville öppna paket) och så kl 6 gick vi och kollade vad tomten lämnat under granen :) fina kläder ridhandskar och gooodis! :) en stor påse! Vitchoklad, mmmmh!
Åt julfrukost, dvs, mammas bröd skinka och oboy. Godaste på året!
Åkte till stallet runt halv 8 och myste med den bästa på jorden. Winnie.
Mockade åt Voice, ska ha Voice en vecka nu då Elin är borta! Skojjs! :)
Sen så mockade jag åt Winnie, och bara myste och sen red barbacka i ridhuset. Så mysigt! Hon gick i hög form och red rätt så kravlöst. Men Gud så fin! Taggar Allsvenska med den lilla vita ängeln! Sen så skotta jag och gick med henne mycket och hon fick en massa pussar! Sen när vi gick in i stallet fick hon två mega stora morötter äpplen ich hästgodis. Samma åt Voice, sen en grimma med ludd på. Hon verkade nöjd iaf! Med gråten i ögat gick vi ut i hagen och rörd som jag blev så skulle jag släppa henne då stannade hon och kollade på mig, fick en puss och god jul och sen stängde jag och då vände hon sig upp och tog upp mulen imot mig och ville ha en puss. Alla andra hästar galloperade in i hagen. Alla utom Winnie som stod och ville a en puss. Hur söt? Jag blir så rörd. Hon betyder grymt mycket och när hon visade att hon gillade mig var den bästa julklappen någonsin. Bebis <3

Åkte hem iaf, och öppnade lite julklappsbyten, skojjs!
Kollade på Kalle Anka och fika och har lagt paket under granen. Nu myser jag bara och det luktar prinskorv över hela huset. Mums!

God jul på er! Hoppas alla har det lika bra som jag! :)


Uppesittarkväll!!!


Dan före julafton

Jiiiises! Dan före julafton! Var det inte 1:a december nyss?
Det här är enligt mig den mysigaste och bästa dagen på året. Den är bara de på något vis.
Idag så ska iaf granen in paket ska slås in och mockning i stallet, och tomtarna väntar på att bli upplockade. Sen uppesittarkväll! iiiiip! :)


Hörs under dan i julstöket! :)


Åh så kul dag <3

Började med att åks till Scott och Emelie och rida! Så kul va de! :) jag blir så spänd har jag kommit på inför människor så jag har börjat slappna av och då blir allt lättare :)
Vi red ut och en riktigt mysig runda, värsta safarin! Haha! Fick se Alpackor, lamm/får, hjortar, rådjur och ja. Allt! När vi var påväg hem så såg jag en hjort som låg inne i skogen, trodde den var död eftersom den inte rörde sig, så gick Emelie imot den och då flög den iväg och hästarna med! Haha!! Gav Emelie som tack att jag får rida där Twix, det förtjänar hon :) så snälla dem är! Och står ut med mig ;)

Sen hem och fixa till min lilla myskväll :) stall tjejorna skulle komma och mysa och se hur jag bor, de var så himla kul med mycket skratt och en riktigt mysig kväll! :) Gud så snälla alla är! Ni är för goa hela bunten :) stora kramar till er! :)

Imorgon dan innan julafton! WIIE! :D bussy day, men ska försöka blogga och göra allt som ska göras! :)
Puss puss <3


Bussy day

Ja, våran idrottslärare hade glömt anmäla våra lag till volleybollen idag så vi fick inte va med. Ville gå hem, men fick vara med några sopiga 7:or. Orkar inte berätta allt om det. Ja.
Sen gick jag hem med Agnes och så när jag kom hem gjorde jag klart de sista kolorna och åt ich åkte sen till Jenny i bie för go fika :) bytte julklappar och fick en jätte godluktande tvål :)
Sen till stallet, mockade och fixade PT Maggan ich tog sedan in hästarna.
Sen runt 9 åkte jag till Lisa efter att jag duschat och fixat. Mys mys. Så bytte vi julklappar och jag fick tbx i princip det jag gav henne! ;) lol
Nu är jag trött och ska soooova!
Ps, vi lever.


Mina kolor vill ni smaka va? ;)

Det är choklad och vanliga kolor :) vissa choklad vissa inte :) super goda! Rekomenderar att ge bort! När de är klara så virar man in dem i bakplåtspapper och de blir hur fina sån helst! :)

Recept:
Ca. 60st

100 g smör
2 dl vispgrädde
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
1 tsk vaniljsocker

Gör så här:
Smält smöret i en kastrull och häll sedan i de andra ingredienserna. Koka kolan tills det visar 124 grader på termometern eller när smeten håller kulprovet.

Jag gjorde sedan att jag hände halva smeten i en annan kastrull och hällde i 1 msk siktad kakao. Sen häll på en plåt och låt stelna!
Lätt som en plätt och man kan ge bort eller äta själv! SSÅ GODA


Klippt - check


Julstök

Japp, nu börjas det. Städas, slå in julklappar, baka, pyntas, hemlisar hit hemlisar dit. Ja ni fattar.
Idag mellan sov pauserna så har jag slått in kolor i bakplåtspapper, och slått in 1 och annan julklapp :) snart ska jag klippa mig, nyfikna hur jag ska klippa mig va? blir något ni inte väntat er! ;) febern är borta och jag mår bra faktiskt. Lite huvudvärk och snoret rinner, blödigt asmycket näsblod idag! Fått springa och byta tussar i näsan och inte kan jag snyta mig eftersom då börjar det blöda.. Usch!


Vem tror ni detta paket är till?
Ledtråd: en väldigt speciell person. Med mycket vilja och alltid muntrar upp en.
Nyfikna va?


Sjuk, idag igen

Igår hade jag feber ont i huvudet och kunde knappt prata. Samma skit idag. Fast det är värre i huvudet. Inget stall och ingen skola.. Åh! Ville ju rida Scott idag... Men det får man väl skippa... Mamma: går man inte till skolan får man inte åka till stallet! Ugh! Hoppas det ger med sig till imorgon då det är volleyboll i skolan och jag har en massa att göra. Baka kolor slå in julklappar, till stallet, en massa, ingen tid för vila!!
Aja, får väl ta en dag i taget... Hatar att vara sjuk!


Alla julklappar, CHECK.

Eller ja typ, alltid någon man kommer på att man glömt.. Men nu ser det ljust ut :)


Lussi

Åh.. Älskade ponny.. SHIT vilken känsla när vi flög över alla hindrena. Vi gjorde det noggrant och bra. Taggad som tusen var du, och tsm tog vi en andra plats i tidshoppningen och våran första rosett tog vi. <3

Lussi var jätte fin i skritten svårare i traven och börjar hitta henne, när vi hoppade banan så gick det SÅ bra. Hon hoppade jätte fint och kände mig så säker. Vi kändes som ett lixom. Gud vilken känsla. Winnie får vi inte glömma bort, hon är BÄST. Har lärt henne puss nu och älskar hennes kalla rosa mule mer än något annat. Karin (min ridlärare) sa idag att Winnie och jag ska ut på tävlingar när säsongen börjar. OMG HELT AWSOME! :) längta längta! :)
6 dagar kvar till jul och längtar dit med ;) tar en sak i taget :)
Nu ska jag sova med min huvudvärk och dumma förkylning!


Skolaa

Åh, vill hem... Ikväll ska jag sjunga i kören på någon infokväll för blivande 7:or, JAG VILL TILL STALLET. Har inte haft en minut ledig känns det som på sistone. Så mycket inför jul. Men bara att jobba på! Köpte julklapp till Elin och Mamma idag, på riktigt ;) bara Ida kvar... Hum.. Och as kul med så många som komenterar! Och, jag gillar reklam ;) när ni komenterar så kan ni skriva vad ni vill att jg ska skriva om eller göra. Tex, gör en videoblogg, eller ha en tävling, ja, bestäm ni! ;)

Står på önskelistan 👇


Godnatt :)

Snygg man jag har va :D
Lyssna på SBK :D super beach kids, kom ut idag, love it.


Linköping och Gropen

Började dagen med beslutnångest om jag skulle följa med mamma och pappa till Linköping och inte ha någon skjuts någonstans eller följa med och köpa julklappar, och fixa ich ha mysigt. Ville till Scott fast hade ingen skjus.. Men ska dit på torsdag och lördag :D sen massa på jullovet om hon vill de ;) de är så go'a så!
Så vi gick in på HÖÖKS och Ikano huset :) köpte lite julklappar på hööks ;) sen IKEA. Kul kul. Köpte chips på IKEA till min stallkväll elr vad man Ska kalla det på lördag.
Sen hem och då släppte de av mig vid gropen och så gick jag upp och mockade 3 boxar runt 7 på kvällen. Det var mysigt med "Lille John" som sällskap. Fick med veta att "han" inte var en "han" utan en hon. Så vi fick byta namn jag och Elsa till Kuriosa på henne :) så Lille John får nu mera heta Kuriosa :D


Vi ägde sönder

Shiiit så kul! Mycket jobb men det var kul :) åkte till Ica och köpte godis för 400kr sen så åkte jag till Trolldal och åt mat och fixade :)
40 påsar med godis skulle fixas, det gjordes fort med hjälp, sen träning med Luciatåget, och sedan med Kusen, och sen med "lördagsgänget". Sen gjordes det ljuslyktor och fix. Sen kördes det igång! Bytte om till Kusennummret och kollade lite i början sen upp på Brownie, söt hon är blev rädd för en påse och sprang runt utanför ridhuset. Sen gick vi in och gjorde det bra! Sen galloppera runt ich jaga Emil eftersom jag soelade Ida och då bockade hon men det var bara kul!!
Sen snabbt ombyte till andra nummret. Det gick bra, förutom att när jag sprang ut och skulle in igen så fastnade en sak i mitt hår och då kom jag in försent typ... Haha men bra inproviserat av Tyra haha!
Jag tyckte vi gjorde det bra iaf.
Sen Luciatåget! Kul kul! Lite fel här och där men det gör inget! Sen dela ut godiset var ju det roligaste! Älskar att se barn glada. De förtjänade det. Deras små ansikten sken upp. Åh känner mig lycklig.
Nöjd och kan lungna ner mig lite. Pust, men nu ska jag dekorera pepparkaks huset och sedan kolla på Glee christmas episode. Yey happy!


Home! Finally.

Varit i skolan, första lektion inställd, andra vikarie och kul ämne... Lol
3:e ensemble lyssnade bara på musik. SKÖNT
sen svenska med lite jultema! :)
Sen gick jag ner på stan och köpte lite julklappar :) ingen fantasi i år... Usch.. Något köpte jag iaf, till Tyra pappa och Ida, typ, mycket mer att handla och har bara 1 vecka på mig! Någon som har förslag man kan ge en kompis eller mamma, eller syster?! SKRIV FÖR JAG HAR NOLL IDÉER!
Käkat, och nu ska jag väl sova. Har aldrig något intressant att berätta... Någon som vill att jag skriver om något speciellt? Komentera, lika glad varje gång och kollar alla bloggar ni komenterar :)

Imorgon massa pyssel inför julshowen! Big fun!
Var där! Kl. 15:00 på Trolldal, kom kom! :) då får ni se mig larva mig ;) kul va?

Aja ses imorgon :)


Så himla kul!

Gud så kul att få bra komentarer om bloggen! 2 st igår! Självklart ska jag kolla in på era bloggar! Absolut! Får ännu en push att blogga :)

Min dag såg ut såhär:
05:15- UPP Å HOPPA!
05:36- okj okej jag går upp..
06:03- åker iväg till Ericssom för Lucia.
06:30- byter om efter genrep.
07:00 första föreställningen
07:30- SPRING TILL AULAN
08:00- genrep till andra Lucia sakerna.
09:00- föreställning 2, för söder. Super!
09:45- EN KVARTS PAUS
10:00- föreställning nummer tres.
10:45- LUNCH
10:50- fat ne lektion..... CP VI SATT OCH ÅT SEN HELT PLÖTSLIGT LEKTION.
11:00- fight. Åt sen igen haha
12:00- gick till Ica med alla som skulle dit
13:00- genrep till föreställning 4.
14:00- föreställningar för söta gamlingar, lullig och trött var man.

Jag svimma inte, men lucior som spydde och tärnor rammla och höll på.
Jag stod upp! Haha!

Aja nu måste jag dra till tunia. Bara mocka. Åh, jag är trött.


Trevlig Lucia!


12-12-12 12:12


12-12-12 12:12

Skev värsta långa texten som försvann. Cp. Aja var ju med när 12:12 slog till. Nu får vi vänta 84 år, jag är 96 då så får se om det här var sista gången jag upplevde det här datumet. Rätt läskiga tankar jag får ibland. Tex, varje gång du tar ett steg, för varje steg så har du aldrig gått så långt. Eller den här sekunden kommer aldrig vara igen. Haha hemskt. Nu är jag påväg till stallet iaf. Rida lilla Voice :) kul kul :)


Glömmer bort bloggen när jag har Twitter


:D

Idag fick jag äran att vara Lucia i Pingstkyrkan. 😍 Jätte skojjs! Gammlingarna gillade det :) (tror jag)
Åt pizza med mina bebes också, om jag inte sa det. Mumsigt! Var på UF mässan och... Vänta hey, Elin Pelin, ja du min syster, nu får du inte läsa längre!
Och så.. ELIN!
Ja eh, ni får veta sen! (Busig jag var där va)
Var hos Tyra Myra och gjorde bus med. Skojjsit! :)
Nu gör jag läxan...



PS. Cody Simpson vet att JAG existerar!


BLOGGAPPEN FUNKAR

Äntligen! Hela helgen har den inte funkat. Bara för mig? Iaf tog och skaffa twitter, ville ju att min bby skulle börja följa mig. Efter 3 timmar, gissa vem som följer mig? CODY ROBERT SIMPSON! AH SHIT SÅ GLAD JAG VA! Jag skrek sprang och allt. Finaste killen på jorden började följa mig. Ofattbart. Han vet att jag existerar! Nästa steg är att satsa ännu hårdare ;) jag kommer vara glad i år.

Cody Robert Simpson <3


10 sanningar ni kanske inte visste om mig

Tjena på er denna fina fredagskväll. Jag har tråkigt och känner för att skriva 10 sanningar om mig själv. Spännande va? ;)

1. Jag är väldigt lat och gör typ aldrig mina läxor.
2. Jag har haft/har en ätstörning
3. Jag blir lätt irriterad och irriterar mi lätt på folk som beter sig som pussys.
4. Ibland kan jag bete mig som ett barn.
5. När jag vill något speciellt börjar jag alltid med någon konstigt.
6. När jag vill något ger jag mig inte förns jag fått som jag vill.
7. Jag är helt besatt av Cody Simpson och Austin Mahone och blir sur när någon annan med gillar dem.
8. Jag beter mig helt olika med beroende på vilka personer jag är med.
9. Jag är rädd för att göra fel.
10. Om någon skriver ett sms om att jag gjort något mår jag dåligt och tycker det är lågt att man inte tog det face 2 face.

Trevligt att veta va, det var bara en 10000 del av det jag kan erkänna ;) så om ni vill veta mer, skriv a komentarrrrr!
Pussar ifrån lilla mig

Myste med bästaste

Bästaste tunia åkte jag ut till idag. Saknat henne så! Pratade med Vera och red sedan ut med Vera och Elsa i snön. Upp på knäna gick det på shettisarna! Söta! Busiga var dem, men det gick bra :)
I galoppen så körde jag riktig shettisgallopp och bara körde i hös snön. Kul tyckte hon det var för hon drog ner huvet mellan frambena och körde. Haha kastade mig av en gång haha! Söta hon! Mysigt hade vi med bus i slutet. Mitt uppdrag att snöpula Elsa är inte färdigt, Tyra får nog med passa sig... ;)

Sen kom lilla kissen vi saknat så! Lille John! Så söt och kelig, bäst!
(Han stryker sig mot mitt huvud därför han ser ut som han gör)


Blev avbruten

Igår:
Igår så var det bra i skolan tills jag fick tbx mitt matteprov...
Gick hem i snöstormen själv och pluggade. Sen åkte jag till Voice. Mockade och myste och sedan tog jag på det tjocka stalltäcket och red barbacka i tältet! Så fin hon var! Gick i stadig fin form hela tiden var lugn och allt! Gjorde henne lösgjord i båda varven och körde lite skänkelvikningar och ställningar och så. Super fin va hon! Gick i fin ganska så hög form, värsta dressyr ponnyn ju! :)
Red ju inte lektion igår så hade ju en ridaigen gång. Och igår passade det bra i hoppgruppen då två var avanmälda, så hoppade sedan upp på Annekke efter Voice! Sist jag red Annekke så gick det inte så bra.. Men igår gick det super! Hon drar sig gärna imot hindret och mellan hindrerna så accelererar hon gärna. Vi hoppade studs ganska lågt först och de fick bra. Lite fort kanske men annars bra. Sedan tog hon bort mitten hindrerna och så det bara var två hinder. Så höjde hon första till 1m (räcke) och sedan oxern till 110. Jaha.. Lite nervöst men det gick mycket bättre på de höga höjderna!! Jätte fin var hon!
En sak jag ska göra mycket framöver: träna på sitsen följsamheten och rida mycket barbacka och träna balansen. Stolt är jag som tog en liten COME BACK med Annekke! Stolt som inte ens kännde tvekan på 1 meter. Ey!


Bloggrape


Gårdagen idag

Igår så var jag i skolan och var glad tills jag fick mitt matteprov.
Aja, gick hem själv i snövädret och det va skit kallt. Men idag ska jag gå hem med Ellen så då blir allt bättre! Tack och hej leverpastej.


Bloggar imorgon om idag puss

Ja, måste plugga och sova nu. Kom hem ifrån stallet för 30 min sen. Kul ridning, men berättar imorgon, puss puss


Snö, älskade snö

Kan ju säga att jag slutade skolan för någon timma sen, typ. Gick hem för en timme, sen tbx igen. Genrep inför Lucia. Kul kul!
Ingen ridning men får väl rida igen i någon grupp någon gång.
Och Gud vad det snöar! Älskar snöö! :D allt blir mysigt då. Julkänsla lixom. Såg på vädret, (ja jag kollade på vädret) att det ska komma 20-30 cm snö inatt. Det blir kul. Får se hur jag kommer till skolan! Cykla går ju inte, och lat som jag är så orkar jag inte gå. + att man blir blöt kall det går sakta och det är bara jobbigt. Så hoppas hoppas hoppas mamma kan skjutsa mig. Imorgon slutar jag tidigt och åker iväg till söta Voice :D

Kolla snön asså


Halli hallå


Kallt

Om ingen noterat det så är det kallt ute. Hehe -15, nu är det vinter!!
Idag har jag inte gjort något speciellt. Pluggat, usch, imorgon skola sen följer Hannis Pannis med mig hem och sen går vi på rep. Ingen ridning. Men får väl rida igen någon annan gång. :)

Glömde säga att jag köpte hästgodis, 2 påsar Lobs, blir att testa! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3873388/images/2012/pic_50bd149eddf2b33f810057c8.jpg" class="image">


Adventsfika

Gick bra hos Scott idag :) svinkallt var det, men det får man väl leva med ;)
Åkte hem och sen ner på stan på jul saken där :) sen gick vi hem till Farmor och fikade, köpte på Sultans, pepparkakor med glasyr och så :) fast jag föredrar hellre hemma bakat fika ;)
Söta farmor <3

Nu sitter jag och funderar lite. Lite besviken på mig själv att jag inte köpte något mer till mig själv.. Typ något litet bara, fick ju pengar att shoppa upp för mamma, så gör jag inte det! Uh! Aja, får väl vänta till julafton. ;)


Stockholm horse show

VAR HELT AS GRYMT!
Först gick vi inne i annexet, där hittade jag lite godsaker ;)
Sen showen var ashäftig!! Under fyrspannen gick jag inne i annexet för att köpa lite julklappar och så, och då såg vi Henrik Barry!! IHIHI! :D vågade inte gå fram och fråga om kort hehe..
Sen så såg jag Nellie Berntsson, och råkade gå in i hennes lilla syster... Hehe.. Obs
Sen gick jag, och Linnea ifrån de andra, och då självklart någon minut efter vi gått, att de tar kort med Barry. Fan så arg jag var!! Åh!
Men showen var super och jätte kul hade vi :) fick se Lisen Bratt direkt efter jag hoppat ur bussen. Hihi!
Aja nu ska jag dra till Scott, får väl rida barbacka elr något, eftersom min väst och stövlar är på Trolldal... Och de var låst! Uuuh!


HELLO

Skön morgon, bara softa.
Snart drar jag iväg på Stockholm Horse show!!! :D
Tagga!


RSS 2.0