Perfektion!

Hoppade shizzle idag på stora utebanan! Inga höjder men vi tar oss!
Hoppas kunna komma tillbaka dit vi slutade!
Han var jätte fin! Han kände nog för dressyr idag ändå ;) men hoppade bana på typ 60-70 och han var jätte fin! Dock höll jag lite för hårt i han ibland.
Han gillar att hoppa av stort ibland ;)


Sommar outfit!


Sneakpeak!


Hej, det var ett tag sen!

TJENARE KÄRA BLOGG!

Har haft uppehåll som ni kanske märkt. Berott på olika saker. Blivit ledsen och det inte gått över. Så kan det vara ibland. Men vet ni? Jag är tillbaka och kommer blogga som aldrig förr!
What dosent kill you makes you stronger ;)
 

Självklart tar man åt sig av saker, men jag är sån som ''går vidare'' ganska lätt. Tur de va ;)
Kan ju samanfatta veckan jag missat. Den har gått i bergochdal bana varje dag.
Tävlingen gick inte som väntat. Fick först inte starta och glömde sadeljorden red in i folk på framridningen, hjälm som pajja, helt enkelt KAOS!
Dommaren (som man inte kan kan skylla på igentligen) tyckte jag var grymt orättvis och snål med för den delen.
Fått hem hjälmen och red för första gången i den i tisdags och den satt som en smäck! Red även Shizzle, vi börjar ta oss tillbaka ifrån där vi slutade! Det gick så sjukt bra!
Red Scott på onsdagen och varit på trolldal. Även jobbat på brännan och blivit riktigt brun! Nuni!
Beställde lite kläder med! Blev en skolavslutningsklänning och en rosa skjorta.
Annars inte hänt mycket. Börjar hitta tillbaka i livet igen. Och är här för att stanna.
Men nu ni, ni väntar er en riktig jävla blogg! ;)

Tagga tävling!

Ny duschad ponny och allt fixat. Taggar Voice första dressyr! Det här blir spännande! ;)
Rosa ska de va med, rosa hönät, rosa täcke, rosa påse, rosa tröja, rosa rosa rosa in my <3
Aja nu blir de bladder för att jag är så trött. Godnatt!


May. 17, 2013

Kommer låta bloggen vila för olika anledningar, men det blir inte länge :)
Bara tills jag mår bättre och allt ordnat upp sig.
Känner mig som en polis... Eller typ agent, haha, spion kanske? ;)


Tjena bloggen!

Haft en bra dag?
Min har varit uppochner... Deppig typ. Fint väder iaf!
Idag var vi på Karsudden och körde moppe. Det var NAJS!
Sen gick jag hem 4 och stressa till mötet i stallet. Var klar på 1 timme och sedan så åkte jag till Scott. Idag gick han jätte fint och bra! Det var längesedan vi red påriktigt.
Sedan hem och äta och nu sittr jag här och svarar på era komentarer. Och det är rätt kul att ni inte tänker på tt jag ser era IP-adresser ;) inte så svårt att få tag i. Så ni får gärna komentera med gör de snällt!

Mer stil!

Nu är det slut på bara moblinlägg och lite stiliga och intressanta inlägg på bloggen kommer ske!
Men tyvärr kommer jag ha svårt med bilder. Nya bilder. Men det får väl komma ifrån telefonen.
Ska nog göra en lite throwback imorgon med massa ikke visade bilder på gångna året och detta år såklart. Man vet aldrig vad som kommer upp!
Statistiken är på topp och det ger mig motivation till att blogga. Det är kul nu ;)
 
Ställ frågot om ni har några, svarar i en seriös videoblogg! :)

Ser fram imot...

I EFTERMIDDAG!! Idag slutar jag skolan kvart i två och drar direkt till stallet. För jag ska nämligen rida privatlektion som jag vann för ett antal år sedan. Denna lektion blir för Jenny Östlund som jag har känt hela mitt liv med hästar, och hon själv har ridit upp till KÜR klasser. Riktigt duktig alltså!
Eftersom jag ska tävla på söndag så blir lektionen på Voice. Och Jenny kommer hjälpa mig med saker som behövs fixas.
Wiho! :)


Min åsikt.

Är grymt trött på folk ibland.

Ska säga som JAG tycker och ingen behöver känna sig träffad, men tänk gärna på det. Är det något som  missuppfattas vill jag gärna att ni komenterar och jag får förklara mig.
 
Hästfolk är nog de mest envisa, självupptagna och jag är bättre än dig och lalalal. Håller ni inte med? Det är så. Jag har uppfattat det så. På senaste tiden har jag varit rädd för att få skit och komentarer kastat runt mig om hur jag rider och ditt och datt. Tar ett exempel: När man får en av de ''svåra'' hästarna eller ponnysarna gå i fin och avslappnad form av korrekt och bra ridning med kämp, känner man sig så lycklig och bra. Det är lycka! Men jag är inte den som går sedan till en i min ridgrupp det första jag gör och säger:''Jag fick ***** att gå i form idag, men det fick ju inte du när du red han''
Det är så lågt. Jag gör inte sånt, sen självklartkan man ju missuppfatta saker och ting. Men just det här jag är bättre än dig, det gör mig så trött. Jag kanske red den där svåra hästen för 6 månader sen efter sommarhagen och den inte var ingång för 5 öre. Både hästen och jag har utvecklats på ett år, SEN så passar olika hästar med olika ryttare. Inte det jag ville ha fram. MEN rider jag hästen så fint och den går som en klocka och jag är grymt lycklig för att det gick så himla bra idag, och jag gör ingen illa på något sätt utan efter ridningen så fixar jag min häst och går glatt hem med den lyckliga känslan kvar. MEN den får man inte behålla länge till. Utan dagen därpå har några bra tjejer suttit på läktarn och sätt den där hästen ellr ponnyn inte alls gå lika bra som igår. Då är det ju nästan uppenbart att ''hon ''såga''''. Vilket jag tycker bara är avundsjuka och då vet man fan för inte fem öre vad såga är. Ni vet att som ryttare tar man hårt av någon anledning att ha ryktet bakom sig att man ''sågar''. JAG vet nog bäst vad jag gjorde själv och om jag såga eller inte. Och om jag såga så låt mig då? Men i detta fall sågade jag inte. Utan red hästen i korrekt form. Vilket den inte gör när man sågar.

Då får man höra att detta samtal om mig och sågning har förekommit på läktaren och flera som suttit brevid gott hört och lysstnat på. Hörde från olika håll att detta inte var ända tillfället. Dock vt man inte vad som stämmer och inte. MEN det vet man när man går F2F och frågar om det är sant och den och den haft detta samtal då och då. Röda som tomater och rädslan i ögonen säger de
NEJ. BULLSHIT. 

Stå för fan för det ni säger. Folk har hört detta samtal på läktaren och det var inte första gången man fick höra samma sak som samma personer titdigare bedömt samma sak om. AVUNDSJUKA!
Det är så uppenbart.
 
Som jag skrev i ett inlägg efter ett ridpass att jag börjar gråta mitt under en lektion var för att jag har ridit som en kratta på senaste tin. Jag har inte hållt i hästen pga att detta rykte spred sig och jag ville visa att här var det fan häller någon sågning. Varje gång jag red blev det mindre och mindre kontakt med hästen och jag bara guppa med. Som omjag inte ville att hästen skulle spåra och gå i form. Bara för att jag ville bevisa att jag inte såga. Ridningen känndes tråkig. Jag kunde glatt gått ifrån med mina hjälm under armen och tackat för dem här åren. Men fan häller att ett samtal skulle få påvärka mig. De skulle fan häller vinna. Jag red då lektionen på Hill i den sköna dressyrsadeln och solen gassa på. Men samma visa, folk satt på läktaren och även på hästar runt. Jag var ofukoserad och bara satt där och tänkte på det fina vädret. TILLS  min ridläare frågar vad som är fel. Eftersom jag ridit så under en längre tid blev det här ju en vana och jag tänkte inte på det. Hon sa åt mig att ta i hästen de är inga porsliner! men jag kunde ju inte för då skulle ju det bli samma sak igen. JAG SÅGAR. Så min ridlärare hoppa upp och visa, vilket jag tyckt var BRA! Men blickarna som kommer att jag är bättre än du kom och jag kännde mig grymt nedtryckt.Folket som satt en bit längre bort ifrån banan hörde nog inte ett skit om vad saken handla om och då fick jag som ångest att de nu skulle gå runt och snacka och säga att jag var så jävla dålig att min ridlärare fick hoppa upp. jag kankse var dålig, men de visste inte et skit om vad situationen gällde. Samma personer rörde det sig om och jag var rädd och kännde mig hotad att samma samtal skulle komma upp. Blickarna och tanken och ni vet känslan ficj mig att få nog. Jag tycker inte det är okej att dem gör så. Vilket jag nästan tillåtet dem förut. FAN häller att dem ska få säga samma sak igen. Så jag står och grinar och min ridlärre frågar då vad som är felet.
-Jag är rädd för att hålla i hästarna för då säger dem att jag sågar.
-Men sofia. Det här låter som avundsjuka.
SJÄLVKLART att det handla om avundsjuka. Så jävla uppenbart!
Hoppar sedan upp och hästen går som en klocka igen. Hill gick så bra och jag var nöjd. Men snacket kunde fortfarande komma.
Nu vet inte jag om just detta tillfälla blivit snackat om, men om de ska de så snacka på arselhål. Me fråga mig hur de var först.
Ridvärlden är så jävla dryg. Jag kan inte köpa något förns att någon ska jävlas att köpa samma saker och sedan ska det se ut som om allt i mitt fel. (nogpratat om det). Om jag nu köper en dyr sak, TEX som mitt JW schabrak jag sparader ihop till för att ha råd med. Ska jag bli kallad hora bara för att dem är så pass avundsjuka men inte kan erkänna det. Vad gör saken bättre bara för att det är märke för den delen?
-Nu var inte det ämenet, men allt ska göras så fel. Dessa blickar och skitsnacken som går ät förjävliga, sen när folk inte kan stå för sin sak de sagt göt mig så jävla förbannad. Säger inte att jag med håller mig undan för snak, men man får tydligen inte nämna ''Lisa'', innan det ska tas som skitsnack. Pratar jag ''skit'' kommer jag självklart stå för det. Men jag har känslor, visst life goes on, men jag har de fortfarande på hjärnan och det påvärkar mig. MYCKET.
 
Så snälla avundsjuka hästmänniskor, snacka på, men FUCK YOU.
 
 

Ni väntar er något intressant!

När jag kommer hem ska jag SKRIVA inlägget jag lovade er för ca. 3 veckor sedan. I ett videoinlägg kommer det inte bli seriöst känner jag så skriver, får se hur jag hinner men får se. Gör så gott jag kan! Får se om jag gör det tidsinställt eller puplicerar det direkt! Varnar för grova ord ;) http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbL20iaezORBM2PrU65v0yFHEmqGf7keuDl7p_bidt8mDNMiHgpQtzcUjuuQ


Hjälmar

Under en längre period har jag inte varit nöjd ang. min ridhjälm. Den har varken varit snygg eller bra sittande. På sista tiden har den blivit repig och har även tappat och misskött den.
Har ävenbara haft den ett år, men då var intresset inte lika stort och jag har bara guppat runt på shettisarna och red på ridskola 1 gång i veckan. Idag så rider jag i stortsett varje dag seriöst på större ponnys och hästar. Intresset har blivit större.
Så det var dags att skaffa en ny. Både för säkerhet och sen lite mer klass i ridningen. Säger inte att hjälmen jag har nu är ful, den passar bara inte MIG.
 
Så kollade både på nätet och på andra ryttare vad de bär för hjälmar.
Alla är ju grymt dyra och en hjälm för 5000 tänker jag aldrig lägga. Köpte ju för ett tag sen mitt Whitaker Union Jack schabrak för 1000-lappen, även 2 par Whitaker ridbyxor för en dyrare peng. Sen för drygt ett år sen blev mina Tretorn Advance inköpa. Det är mycket pengar. Och det är inte det ända då mycket pengar går till ridsporten i helhet och tävlingar och träningar ska betalas. Även småsaker som behövs köpas in.
Fastnade iaf för en hjälm. JW bling bling hjälmen.
 

 
 
Har alltid tyckt den var grymt snygg, men på något sätt opersonlig. Rosetten där bak och den svarta sammeten var ju to die for! Men den var så himla dyr. Visst har man ju penagar så det räcker och blir över men jag rider inte riktig på den nivån än där den hjälmen kanske lönar sig. Ni förstår?
 
Sen om man får erkänna det är man ju en liten ''märkesfreak'', så märken är ju alltid bättre iaf inom ridsport ;)
Men det är ju känslan som gör det hela. Kollade sedan runt på nätet och frågade runt om vilka hjälmar man kunde köpa och vilka de fördrog och så. Då såg jag en hjälm som några ryttare sen hade som jag inte riktigt laggt märke till, men de var så sjukt snygga! Detaljerna i  itten gjorde den personlig och speciell. Den höll låg profl samtidigt som den glänste! vet ni vilken jag pratar om?
Jo, det är ju Charles Owen hjälmen.
 
Den är ju to die fore! De är grymt snygga och jag prövade min kompis och den var gansla så lätt och hade bra passform. Var bara tvungen att kolla extra på den. Fastnade på den med guld i mitten. Och bestämde mig för att köpa en sådan. Vet inte priset men pengar spelar ingen roll.
Så bestämde mig och jag får i present av mina kära föräldrar en Charles Owen hjälm. Självklart är jag med och betalar lite själv som jag alltid gör!

Så denna kommer ni får se mig i framöver! Visst är den snygg!
 
 

I'M IN PARADISE

HOLY MOLY!
Idag när jag kom hem ifrån skolan så hade jag fått brev. Inge spännande med det tänkte jag. Så kollar och så är det märkt "CODY SIMPSON", så freakar jag ut. Blev helt till mig och sliter upp brevet och i ligger Codys egen designade iPhone skal. OMG!!!!
Trodde inte de fraktade till Sverige, vilket dem gjorde, så nu har jag äntligen mitt Cody skal!! Överlycklig!!
Tror jag kan vara den första här i stan iaf ;) är det någon som har eller känner nog som har?
JAG HAR IAF NANANANA!! ;)
Livet som fangirl! ;)


Haminja <3


Haminja <3

Hoppar minja, kolla det där är inga problem för bästaaa <3


Söndag

Klockan ringde 07:15 och det var bara att masa sif upp! Hade morgonen i stallet med Elsa och hästarna måste ju ut så cyklade till stallet en halvtimma senare. Red Minja och hon gick inge vidare idag. Fint gick hon, det var inte problemet. Hon lyssnar bara ibland inte.
Gas behövs inte, hahah det kan jag säga er! ;)
Hon springer och vill inte ställa, och Minja är väldigt speciell, och är inte den lättaste. Men vi jobbar på.
Sen när hon inte lyssnar så gör jag felet och blir arg. Arg för att jag inte kan lösa problemet? -Vad är det för trams. När jag själv ser folk bli arga på sina hästar/ponnys när ryttaren gör fel blir jag så grymt förbannad. Sen gör jag det själv? Hemskt.
Ska nog börja kontrollra mig själv lite till. Börja? SKA!

Haminja <3
 

Awsome dag.

Skulle ju träna idag klockan 11 inför allsvenskan som är nästa söndag i Nyby Torshälla. Gulliga Hill som vanligt. Så var i god tid och hämtade henne ifrån hagen klockan 10 och då hade jag mockat åt Voice och så. Så borstade lugnt och tog den as sköna dressyrsadeln och skrittade fram. Hon var inte bra på framskrittningen. Stel och igen bjudning. Men jag väntade på Karin och hon kom så skulle vi lösa det tsm. Det var så svårt att ställa henne. Hon ville inte! Hon studsa och var sig inte alls lik. Hon har gått så himla bra på sistone. Men idag vände det. Det gick inte att galoppera, hon studsade så släppte tyglarna för att kolla om det var jag som höll för hårt i henne. Men det var det inte. När jag väl bara korta upp en liten bit så blev hon helt hysterisk och ville inte. Så Karin hoppa upp. Vilket jag tyckte var bra, då inte Karin häller fick problemet löst. Hon försökte en ganka lång stund, typ 10 minuter. Sen hoppa jag upp och bara fick ha henne högerställd. Det var ju ganska svårt. Körde programmet och det gick rent ut sagt skit. Jag var förbannad och ledsen. Karin kollade på henne och konstaterade att hon var halt på vänster bak. Helvete.
Bara att av anmäla sig ifrån tävlingen.
Som räddare i nöden- så hade jag ju faktiskt voice. Så Karin sa att jag skulle springa och hämta henne. Jag gjorde de, sprang in med Hill, hämta voice i hagen och saga hjälpte mig borsta av henne. Snabbt som satan, typ 5 minuter haha. Rekord- klå den! Och jäklar vad ponnyn gick fint. Herre. Vilken känsla och jag glömde det förra och fokuserade på nu. Hon gick så jävla bra. Belåtet och lyssnade. Så Karin ty lite absolut att jag skulle ha med henne. Så jag frågade ägaren Elin om jag fick ta med henne. -absolut. Åh räddare i nöden!
Så 2:a omgången av ponnyallsvenskan blir på Voice. Och det känns så jäkla bra.

Cyklade hem efter allt stohej och cykla på fest hos Agnes. Så jäkla kul och trevligt. Behövdes! Fina vännerna <3
Lite kul ska man ha ;)
Livet rullar på bra och jag är lycklig. Hur mår ni? :)


Saga Eriksson

ericssonsaga.blogg.se


Nattbloggning

Kan inte sova. Så tar och bloggar.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men det kommer väl. Senaste dagen eller dagarna har jag varit lycklig men ändå pissed of. Ni vet hur det är. "Tonåren" som några säger. Har bra kompisar som jag vill hänga med varje dag om jag hade den tiden. Mina små bejbs. Man kan prata om allt och dem förstår en. Det behövs en liten blink så fattar folk att något är fel. Jag gillar när de ser igenom mig lixom.
Just nu är de vänner jag behöver. Varje dag. Leva livet, Gud jag är inte kriminell och går runt och vandaliserar, vilket jag kan tro mina föräldrar tror. Jag menar jag är 15 år och får knappt bara ute efter 10 på en fredag. Jag menar herre. Men regler är till för att brytas. Som igår när jag hade en liten yolo stund. Hehehehh....
Nog pratat om det.
Mitt liv- just nu går saker upp och ner, men med vänner fixar man allt.
<3


May. 10, 2013

Idag så tänkte jag mig ett lugnt pass på Scott. Typ 45 min. Glöm de.
Red ut i typ 2 1/5 timme. Har så jä*la ont i rumpan och värsta skaver pga att jag satt så länge. Utan stövlar försmå skor i värmen.
Kul var det väl iaf.
Nu sitter jag hemma med pringles och håller på med telefonen. KanSke drar ut sen, måste vara social ;)


Straff

Igår så åt jag detta... Klarade inte ens en dag. Hur ska detta gå? Gjorde iaf 20 situps.


Från ingenting till massa

Hade inget att göra i morse, så hängde med mamma och farmor till Ingvaldstorp och kollade på hästasker och fick med mig ett skrikrosa hönät med hem och detsamma en hink.
Sen så åkte jag till gropen med Elsa och så mockade vi till alla hästar gjorde Hö och mat vatten ja ni vet. Tog in alla för lite mellis sen för att de började regna ;)
Den red jag älskade minja <3 <3 <3
Vi var enormt hoppsugna och de har varit i gång i veckan så vi tog och hoppade. Började lågt. Typ upphöjbom. Sen hel köret. Både jag och Elsa hoppa 80, alltså hästen kliver över 80. Tror vi ska jobba oss i bra form och starta en tävling. Hösten har talang!
Sen vid halv 10 gick jag ut med Ellen och vilma. Skönt! Så himla skönt att vara social. Så varmt ute med!


Vad tror ni?

Okej bloggen. Vi kör en liten utmaning.
Sommaren är ju snart här och bikini tiden börjar. Ska vi se hur länge jag klarar av att inte äta godis i veckorna? Eller sötsaker över huvudtaget, och gör jag det, ska jag göra ett straff. På träning. Lördagar är ett undantag! Men då gäller det med att inte äta mängder. Ska försöka gör typ 10 sit-ups med. Oh herre.
Med detta menar jag inte att jag ska bli smalare på något vis, bara nyttigare och hälsosammare.
Beach 2013, här kör vi då! ;)


😏

Tillbringade eftermiddagen med Agnes vid datorn. Åt glass och bulle. JAG ÄLSKAR ATT ÄTA ONYTTIGT, fast det inte är det bästa, jag vet ;)
Sen satt jag vid datorn när Agnes åkt hem och kollade runt lite, gjorde klart läxor och messa. Kollade även på Naya Riveras Ustream. Haha inget fan att av Glee men hade inget att göra så, kollade ;)


Bekännelser

Jag är besatt av den Australienska snyggingen Cody Simpson.
Jag har lätt för att bli arg.
Jag lägger mer tid på mitt utseede än vad folk tror.
Jag lägger alla mina pengar på hästarna.
Jag älskar att äta onyttigt.
Jag håller på med min telefon 24/7
Jag är rädd vad andra ska tycka om MIG.

NU KÖR VI

På riktigt!
Usch för första gången. Träning på lördag!
Den gång ska vu ta dem laget! ELLER VAD SÄGER NI?? :)


Uppdate

Igår så red jag direkt jag kom till stallet. Alltså mockade och fixade mat efter.
Hon har blivit så lätt i formen nu när jag känner henne. Vi har hittat varandra. Hon går på, går belåtet med huvudet och hon trampar under sig jätte bra! Hon kan komma djupare i formen, men allt kan ju inte funka på en gång! Lite i taget. Hon är så glad nu fast hon brunstar! Körde mest trav. Skritten skulle bed behövas finslipas lite! Eller ganska mycket! :) förresten var det en härlig och fri känsla att rida i converse. Dålig förebild men jag orkade inte ta på mig stövlarna ;)
Idag ska hon skos, så idag får hon vila. Ska kolla muggen lite till idag med. Smörjas och göras rent. Ska med städa hennes hylla. Måste vara fint tills imorgon! :)


SALU

Om ni läst min blogg länge kan ni ha läst om Lussi. En som då var en ny ridskoleponny, vilket man nu med kan kalla det. Lussi funkade sedan inte som ridskoleponny och ridskolan har tagit beslutet att sälja denna fina ponny. En fin sportponny som med en och samma ryttare kommer gå långt! Lussi är snäll i alls lägen, inte stoig utan alltid positiv till arbete. Väldigt samarbetsvillig! Inte tittig, utan säger man till henne så gör hon det. Perfekt ponny att utvecklas med!
Vet ni någon som söker en fin C-ponny eller kanske du själv? Tycker jag ni inte ska tveka utan ring på denna fina ponny! Annons finns på hastnet.se.


May. 06, 2013

Mindy var jätte lugn igår vid uteritten :)
Jätte duktig! Så himla fint väder och sen hade jag saga som sällskap. Trevligt!


Lera..

Borstade av Mindys hovar ganska så noggrant idag, och när jag flyttade på henne så ser jag ett tjockt lager med damm runt hoven, fotavtryck!


Bästa <3

Asså, som ni vet är jag världens största simpsonizer, och idag hade Cody en Ustream som jag äntligen kunde kolla live på, åh jag är så kär i killeeeen <3
Böla efter som en gris, shahs det är hemskt vad man kan älska någon man aldrig träffat...


Tja!

Hoppade Mindy idag. Trodde hon skulle vara mer på och så när man hoppa men hon drog ner huvudet och var lite osäker, vilket jag med va ;)
Hon är jätte fin nu förövrigt!
Imorgon ska hon få nytt spån. Kändes som om jag tömde hela boxen när jag mocka, men hon är lite brunstig, vilket betyder mycket kiss ;)
Gick bra att hoppa iaf, sen skulle jag cykla hem, vilket jag gjorde dit med.

Förresten så är det några sjuka bögar som åker runt och våldtar folk. SJUKT, ser tar folk i min ålder med - vilket betyder att man är extra uppmärksam. Få fast jävlarna nu!


VAD ÄR DET JAG SER?!

OMG! Nellie Berntsson kommenterade just mitt förra inlägg. Asså, Nellie Berntsson var inne på MIN blogg. Omg säger jag bara.
Guldvärt vad tjejen är bra! Du lyste upp min dag iaf ;) säkert fleras!


Mot mysig uteritt!

Borstar nu och sedan rider jag i gummistövlar på en dammig ponny. BARBACKA! ;)


Solen skiner!

Idag ska Mindy skrittas ut, barbacka är det tänkt! Hon skrittades av utan sadel igår med.
Så lugnt idag. Åker ut efter skolan direkt och mockar och fixar! :)


Trimma lite i paddocken

Eftersom Mindy reds hårt igår så tänkte jag inte körs hårt idag. Hon gick bra direkt ifrån början idag! Den helt plötsligt la hon av. Då ville jag bara få henne lyssna igen, tror det berodde på att hon har träningsvärk sen igår. Så tillslut gick hon bra en stund i slutet och jag nöjde mig där. Sen är jag grymt noggrann med att hon skrittas fram och av länge och bra. Alltid ute så hon sträcker på sig. Sen får hon alltid morot efter passen. Mums! Idag fick hon grundmockat med! :)
Nu sover hon nog gott! :)


1 maj

Idag så vaknade jag tjugo över 8!
-SOVMORGON! ;)
Ja man ska väl utnyttja såna här lediga dagar :)
Fixade allt åt Mindy, mockade, fixade vatten och mat. Och det är så grymt härligt och fridfullt att vara nere i bakfickan. Jag känner mig inte alls sådär stressad och så. Jag kan lixom "lulla" runt och man kan göra som man har blivit inlärd lixom. Sen är det mycket mer ljus och fräscht där.
Iaf, sen fixade vi inför 1:a maj som började klockan 11. Skynken skulle upp, kaniner hit och dit. Så himla fint väder. Med nästan 20 grader varmt och strålande sol och klarblå himmel gör vi dagen med succé!
2 glassar ner i magen gjorde susen och ny energi för en tur på Mindy med Saga och Elsa. Först skritta vi ut och skritta fram ganska så länge i skogen och sedan så red vi på stora utebanan. Hon var tråkig och jobbig, stark i början men sedan så vände det pladask! Efter första galoppen så blev hon mjuk och följsam och hon bar upp sig så fint! Hon hade så himla fin form och ryggen höjde hon jätte fint! Trodde inte man skulle kunna få sån känsla på den ponnyn!
Det ska vi fortsätta jobba på, samt att hon ska gå i snabbare tempo då hon ridits och går i undertempo och då kan hon inte riktigt jobba rätt. Så fram fram fram ska vi med tänka på.
Det kommer nog bli en bra vecka ;)
Nu måste jag plugga lite sen sova.
Kolla vilken härlig bild på Elsa jag tog idag, sötis troll! ;)


RSS 2.0