Ja tack


Mys med Elsa, Viola och Frida såhär på kvällskvisten ❤️

Idag fixade jag det sista infö ridlägret. Åker ju på söndag!! Tjiho!!!

Köpt en helt ny ryktväska och massa ryktsaker, kände mig som 10 igen ;) 
Annara har dagen rullat på, har även övningskört, vilket gav min mamma en hjärtattack. Måste säga att jag är jäkla duktig !

Vi höres!



Boom boom

Såååååå, sommarlov är så tråkigt. Ligger i stort sätt bara i sängen, hela dagarna. Det är inget fint väder heller. 

Livet- nja.



Provridning

Dagens äventyr med att testa häst gick bra. Stallet var superfin, ägaren verkade jätte trevlig, hästen var jätte snäll! Men tyvärr inget jag söker i ridningen. Det blir mycket att jobba på, och just nu ligger jag så mycket efter så jag måste fokusera på min ridning, samtidigt som jag jobbar med hästen. Så vi båda får ut något utav det, och det kände väl inte jag här. Men det är bara att leta vidare och hoppas på bättre! :) 

Idag måste jag verkligen ta tag och göra något detta fruktansvärt dåliga sommarlov. Börjar med städ hos Billy! :)



Citerar




Rainy day

Idag regnar det en massa och under två dagar har jag inte gjort någonting. Absolut ingenting. 

Men sånna dagar behövs ellerhur? 
Imorgon kl. 11 ska iallafall jag iväg och testa lite nytt. Jag går hästlös nu, och eftersom jag inte ska tappa all min ridning så satsar jag att jag så fort som möjligt ska upp på hästryggen igen. Frazze är på bete och jag har bestämt mig för att avsluta med honom då vi inte jag passade med honom i sadeln. Facett har flyttat och jag känner att jag vill rida lite mer. 
Såååå imorgon blir det ut på äventyr!! 

Var ju även och shoppa härom dagen, och mitt paket ifrån Nelly anlände igår. 🎉

Blogg alltså?

Wow vad turbulent allt varit. 
Efter att Solan togs bort så har jag inte riktigt känt mig så hype på något. Det tog nog mer på mig än vad jag trodde. 

Har inte bloggat på över en månad, vilket betyder att jag hat masssoooorrrr att berätta!! Tex att jag varit ute och tävlat Alllsvenskan på världens bästa ridskolehäst Ranger. Det har gått både bra och dåligt. Vi har nollat, och åter igen nollat. Men också vägrat ut oss. Sista omgången skulle laget egentligen inte starta, vilket då betydde att jag ändå skulle åka iväg ovh tävla men starta en vanlig klass. Blev 95, två faser. Vi nollade och hamnade precis utanför placering. Jag red säkert och snyggt, istället för osäkert och slarvigt. Bra val av mig tycker jag! Lagklassen blev bestämt på plats efter min start att vi skulle starta. Ranger var då trött? Men vi valde att testa ändå. Märke redan på framhoppningen att han var trött. Och inne på banan dog han. Han ville inte hoppa och jag valde att inte bli onödigt arg utan höll mig lugn. Är
Ändå nöjd över våra ritter tillsammans! 

Vad har mer hänt? Jo jag har jobbat 3 veckor in på sommarlovet. På 4h iår, vilket var ett perfekt jobb för mig. Som
Älskar djur och vara ute. Det var verkligen kul och även jag lärde mig saker. Blev även helt dökääääär i en kanin där, som nu står hemma hos mig, och ägs av mig. Så kan det gå! Han är världens snällaste och väldigt bortskämd ;) 

Billy heter han! 

På senaste tiden har det även hänt en hel del knäppa saker, som knappt går att förklara. Sommarlovet rullar på annars. 

Idag var jag i norrpan och shoppade med mamma Elsa och Felicia. Blev en del saker hem, och om 12 dagar åker jag till nybygget. Så fynda på hööks rean passade jag på att göra! 
Sommarvärmen verkar ha varit här, men inte för att stanna. Hoppas den kommer tillbaka. Det ber jag för!! 





RSS 2.0