Konsert, musikenshus

Idag stod det efter skolan konsert på schemat. Klockan 5, var jag på plats för soundcheck, och sedan så 17:30 var jag på Statt för att äta mat med lucia gänget. Så gott, fast var alldeles för nervös att ens njuta utav maten ;) 
18:45 var vi tillbaka på musikenshus, där vi först uppträdde med estet kören. Sedan några toppen bra nummer innan jag klev upp på scen. Ensam, med komp sjöng jag långsamt farväl- Lisa Nilsson, det är inte ofta jag ger mig själv en klapp på axeln och ger nig själv beröm, men idag är jag nöjd. :) 

Sedan fick jag sjunga med Katrineholms musikklass nior, där jag själv stått flera år ju, så härligt!! :) 
Alla är så duktiga och det är så kul att se. 


Vi syns imorgon, KRAM ❤️


Mitt i veckan

Sooo, denhär veckan bara dundrar förbi. Med sol och fågelkvitter, vilket är så härligt!! Blir så glad när jag ser solen titta fram. 

I måndags så red jag Solan ganska så ordentligt i tältet, hon är så fin nu ich jag tror det jan bero på att vi bytt bett. Hon är lugnare och ligger på lite mer, på förra tog hon knappt bågot stöd sjölv, utan halva passet var just att rida upp henne så hon la stöd på bettet. Nu är hon mycket finare! Lättare att rida vilket är positivt! 
Tisdags red jag bara igenom henne i alla gångarter lätt. 
Igår kväll kom även en liten filur hit som vi ska ha i några veckor. 




Sötaste Malte!! 


Idag red jag lektion på Trolldal, på Ranger. Han är super kul att rida och tycker det är kul när saker funkar. Känner mig bra vilket stärker mig, såklart. Senaste gångerna har vi räknat galoppsprång, och övat på att öka och minsta galopp. Det är sjukt svårt i vissa övningar, och det är ute bara att rida det. Kul tycker jag! 😊 

Godnatt! /Fia 💜

2 weeks of nothing.

Inte bloggat på hurlänge som helst.
 

Har varit så trött på allt, ALLT. Inte orkat rida, inte orkat gå till skolan, ine orkat något. Är så trött på snö och kyla. Men du har det vänt! Thank god. 
 
Jag känner mig så mycket piggare och gladare nu, än vad jag gjorde för 2 veckor sen. Mycket bara för att solen tittat fram, gör så sjukt mycket. 
 
På två veckor har det hänt så mycket, kommer knappt ihåg vad som hänt, men ska göra mitt bästa. 
 
På onsdagar har jag ridit Ranger ifrån ridskolan istället för Frazze då jag för en gångs skulle ska få lära mig något, istället för att jag ska få rida och lära hästen. Känt mig så dåligt och motivationen på ridningen gick ifrån 100 till 0 real fast. 
ranger ska jag även delta på i DIV.3 hoppning nu i vår.
Frazze har jag även börjat rida på träning för Niklas Grönberg. Vi tog första lektionen för en vecka sen, vilket gick sådär. Han är inte riktigt i rätt kondis och vissa delar blir då svåra. Men visst lärde vi oss något. Han har jag nu haft en vecka i sträck då ägaren varit borta. I Tisdags red jag ut med Mickis i hela 2 timmar i snön och galopperade på vågarna i flera kilometer. Frazze behövde det verkligen då när vi kom tillbaka han var dösvett och i onsdagas var han så trött. Haha! Annars har underveckan fått gå uteritter, blivit longerad och galoppjobbad i ridhuset. 
 
Solan har varit lite dålig. Vi har bytt bett på henne till en rakstång, vilket hon fungerar mycket bättre på!! I Tisdags fick hon en släng utav kolik, hon markerade riktigt hårt att hon hade ont i magen. 
 
I fredags red jag henne efter, och då var hon fina pigga Solan som vanligt! Favorit tjejen <3
Sov i Trollgrottan i fredags med stalltjejorna och sov inte en blund innan jag gick upp för att ta utsläppet. Red ut på frazze och sedan så var det årsmöte för ungdomssektionen, där jag sitter kvar som Vice Ordförande. 
 
Igår var jag även och shoppade med mamma i norrköping, och fick med mig bra mycket saker hem, massvis med ridsaker, tex två par ridbyxor och även nya benskydd till solan, som jag ska testa idag! :) 
 
 
Imorgon kommer älskade Malte och bor hos oss ca 3 veckor.MYS!!!
 
 
/ Vi höres









RSS 2.0