Bästa saken i världen

...det är att äta godis och prata med farmor och Gun. Gun är min faster som också har ert handikapp. Men inte samma som min syster. Vågar inte exakt säga vilket, men vad gör de? Älskar dem båda ändå! :) alla dem är så himla goda. Ingen vill något dumt eller illa. De är bara alltid så himla kelsjuka, och pratsjuka! Gulle.
Nog om det! Nu ska jag fortsätta käka godis och ha det bra! Hoppas ni med har det! Kram :)


Åker till mormor och morfar

Åker till mormor och morfar nu! Kommer hem senare ikväll och slår vad om att jag gått upp ca 5 kg ;)


Clearrounden

Den gick sisådär. Han var lite spänd men fin på framridningen. De första sprången kändes bra! Tills vi kom på 4:an.. Ett lite tittigare plank, då larvade han sig bara. Han ville inte, han bestämde sig för att hoppa eller inte närde var dags att hoppa av, men ikke. Vägrade ut mig 3 ggr, så fick göra ett enkel försök på 1:an igen. Larver!
Men jag är nöjd ändå! Han var fin, och busig ;) man får ta fram det positiva när man ridit, inte bara se på det negativa, vilket ryttare kan vara bra på. Jag är iaf nöjd ;)
Sitter och käkar godis nu. Det får man gitta sig med idag ;) det är ju påsk ;)


Glad påsk!

Glad påsk på er kära läsare!
Jag har redan hittat mitt ägg, iår var det svårt, men jag fann det tillslut! :)


Imorgon kommer haren

Imorgon är det en av mina favorit högtider. Påsken! Den är så färgglad och bara helt härlig!
Älskar fjädrar och påskägg och allt godis! Imorgon går jag upp vid 7 för att leta ägg, om påskharen kommer hit ;) och sedan äter frukost och åker sedan till stallet och hoppar påsk clear Round på Scott. Kör 80! Så om det är någon som så gärna vill vara med på den här grymma clear Rounden, skriv till mig! Inte för sent än! ;) alla kan va med! 20-150 cm om man så känner för det ;)
Men den här dagen måste jag ju berätta om! ;) vi lever i nuet ;)
Idag så vakna jag runt 7, som vanligt, det går bara inte att sova längre! Gick upp då kollade på tv och åt nutella frukost, sedan kollade jag på Icarly när mamma och pappa åkte iväg. Målade påskteckningar, haha, ja! Härligt va ;) sedan åt mat, och runt 3 åkte jag till Ica, handlade påskägg och påskgodis, MASSA GODIS, den som minst anar det kan få ett ägg ;) man ska ju sprida glädje :)
Byggde sedan bana, tills imorgon då det är Vi i ungdomssektionen som anordnar Clear Rounden, så var med nu gott folk! Det kommer bli STORT! Fina hinder, till och med att ett företag kommer och säljer fina hästprylar, uppemot 60 anmälningar, ja ni missar något om ni inte kommer! Ni som tävlar kan också ta med ett påskägg med innehållet värde 20kr, så byter man! :) trevligt va! :) påskkärringar och fina ekipage, kommer det kunna bli bättre? :)

Ha en bra kväll nu! Själv ska jag äta cheesecake och popcoarn nu ;) haha!

Sov tidigt ikväll så ni kan komma till stallet klockan 9 imorgon, första start klockan 10! Ha det! ;)


MATTELEKTION


27 mars

Ingen vanlig dag idag? ;) idag fyller jag nämligen 15 bast! Jag får cykla utan hjälm lagligt, och ni vet resten ;)
Har fått många gratulationer, så tackar för dem <3
Har ännu inte fått något spännande, men hoppas de kommer ikväll ;)
Har varit en riktigt fin dag annars!
Ha en bra dag ni själva!
Kram!


Sjuker

Stannade hemma idag för att kunna gå imorgon. Ska nämligen till Arosfortet i Västerås med musikklasserna. Sen på kvällen är det ju ridning.
Hanna sover här ikväll för hon har ingen skjuts in till stan imorgon ifrån Julita, hon får helt enkelt stå ut med allt hostande ;)
Jag känner mig helt frisk nu. Fast hade feber i morse. Men ska ta febern snart men tror inte jag har någon! Att en liten vilostund kan göra mycket!

Ha en bra dag ni!


Hej å hå!

Feber igen. Åh, visste det. Säkert haft hela helgen då jag gått på Alvedon.
Huvudet, tröttheten och den här ömma känslan. Skönt.
Åt tacos och kollade på ponnyakuten med Elin och Ida. Imorgon kommer mamma och pappa hem ifrån Italien. Ja mormor och morfar har sovit här fre-sön, sen idag åkte dem hem vid 4. Så god mat!! Älska mormor och morfar <3
Nu ska jag sova bort febern. Ha det bra ni <3


Me!


Skärpning!

Nu är jag dålig igen, fy på mig!
Igår var jag på tävling och det gick Inge bra! Jag var okoncentrerad, och ingen bra kombo när hästen blir spänd vid domarn, men kom över rosette procenten iaf ;)
Ägaren till ponnyn var nöjd, då kan jag inte vara annat än nöjd!

Förresten är det någon som vet en C-D -ponny som vill gå div.3 dressyr?! PANIK!!

Igår kväll var jag hos Ellen, hade kul med tjejern som vanligt.

Nu drar jag till stallet! Hare!


Freedag

Igår var en jobbig dag. Men som alla andra dagar tar man sig igenom dem. Skönt.
Idag har jag grymt ont i halsen, huvudet känns med. Åh. Ikväll ska jag till Agnes och ha mys. Hanna följer med efter skolan.
Hanna Karlsson med C säger att jag ska säga att hon är skön.

Imorgon är det tävling som står på schemat! Önska mig lycka till!


KOLLLAAA GE MIGGGGG TYRA


Onsdag 💕

Idag skulle jag ha haft prov efte skolan men läraren hade inte lämnat proven, och jag var isf tvungen att stanna kvar 1 timme vilket jag inte palla. Jag vet att skolan är viktig och att jag skulle gjort det, men det var lärarens fel. Jag var dör och försökte.
Igår red jag Ranger. Storhäst känsla på hög nivå! Stark, men fin! Men inget för mig ;)
När jag kom hem stekte jag något nytt. Banan pannkakor! Ska rida Voice så behövdes fyllas på med energi! De var goda! Hade jordnötssmör på för extra feeling lixom ;) men sockret var godare, nutella på hade suttit som handen i handsken ;) om man nu säger så..
Fick även allergichock av ketchup igår, (FAVORIT) blev grymt ledsen :( men smidig som man är tar man det till lunchen i skolan med, ännu en. Sen tar jag ju JORDNÖTSsmör, allergi visades dör också. Åt ju snickers för inte så länge sen och fick chock där med. HUR TÄNKER JAG?? Iaf, det kan vara tillfälligt men jag håller mig ifrån tomat och jordnötter ett tag nu. :((( jag som skulle äta de nya B&J's på fredag :(

Har lagat bananpannkaor till stallet med, drar snart så hörs vi!


C&L

Hade 3 timmars håltimme idag, så gick ner på stan och åt med tjejerna ;) mums på de! Kyckling foccacia med sallad och vitlökssås!


Morgonbloggar!

Inte ofta jag morgon bloggar, men nu gör jag det ;) idag när jag vaknade så var jag hur pigg som helst. 1 timma innan jag egentligen skulle gå upp. Hoppade upp bäddade och bara slappa. Gick och la mig tidigare igår, kan bero därför ;)
Nu äter jag frukost. Jag hatar te men tänkte testa igen. Äter "lite" pga att jag ska ha hemkunskap direkt nu på morgonen ;) hamburgare!


Mums!

Så sugna på demhära. Nya B&J smaker! Vilka rekommenderar ni?


Lördag + söndag

I lördags så var jag i stallet och hade kul som vanligt. Sen åkte jag hem till Clara och vi fixade oss inför kvällen! Vi skulle åka på övernattning hos Elise, i Hulta. Jag kände bara Clara och Emelie där. Men oj vad fort man lärde känna andra. Jag är lite "rädd" för att lära känna nya människor. Jag blir blyg tyst och så, men sen så blir jag varm i kläderna.
Det var jätte trevligt att lära känna andra, och så. Vi åt pizza och lekte lekar.
På morgonen så åkte vi till Boda Borg, SHIT vad kul! Var i lag med Nora och Elise, och vi ägde. Hahahah! Alla stämplar utom 2! Tuff tuffare tuffast, och super banan. Fasen vad svåra! Jag trodde mina byxor sprack och hej och hå. Men det var det värt. Åkte hem trött, med en godis påse i handen. Åt mat och kollade ponnyakuten sen i sängs vid 9. Åh!
Riktigt kul helg! Tack tack!

Nu är jag i skolan, Sanna har masserat mig så är trött, hahah, träningsvärk är bara förnamnet!
Ikväll ska jag plugga och äta paj. Ses!


Ellen <3

Tänkte bjuda på mig själv och Ellen lite. Vi är bara för snygga!


Motionerat

Idag efter skolan följde Agnes med mig hem och så bakade vi paj. Jag älskar paj ;)
Mums! Sen så åkte vi till Trolldal, gosade med bebis och hämtade ett par flygblad som vi skulle del ut i husen. Haha gick i halva laggarhult! Motion! Fin väder, fast kallt. Men det var skönt. Pinsamt om någon kom ut när vi lämna i brevlådan, hahaha eller kolla ut genom fönstret. Dör!
Nu ska jag sova. Tagga morgon dagen!

Hare bra kära läsare


Tårarna faller

Fan vilket besked jag fått idag. Den finaste ponnyn, som håller mitt hjärta helt ska få galoppera vidare på dem evigt gröna ängarna..
Winnie har nu blivit gammal och mager och jag måste nu släppa taget om min prinsessa. Helt jävla hemskt. Jag bara gråter och gråter. Det får man, det är okej, men att veta att den bästa av dem alla inte kommer finnas vid min sida om några månader. Vem ska gnägga när jag kommer in i stallet? Vem ska se sådär lurigt sur ut när man spänner sadeljorden? Det finns INGEN som henne. INGEN. Brustet hjärta.
Jag kommer må dåligt nu, men med dem finaste vännerna vid sidan mår man alltid mycket bättre.
Jag kommer behöva gråta, skratta och även bete mig konstigt. Men just nu är livet som det är. Jag älskar denna ponny och kommer alltid göra.

Den vita fina ponnyn, är den finaste jag någonsin kommer se <3


🌻

Inlägget som publicerades nu skulle publicerats sent igår.
Idag är det plugg på hög nivå och möte ikväll. Plugg plugg!


Jumping

Det var det första jag tänkte inann jag hoppade upp. Jag red igen idag då jag inte red när jag var sådär sjuk. Olivia, såg negativt på det hela innan, men jag ville inte byta då jag inte ens testat. Antingen gick de skit eller topp.
Vi började med att hoppa utan stigbyglar, ojoj vad hon drog, men framåtbjudning är bra, till måttlig mängd ;)
Det gick helt ok faktiskt. Hoppade sen på en åtta. Stark och pigg men sen i slutet gick de bättre. Där upptäckte jag vilken bra kondition jag har. NOT. Flåsade hahah. Sen skulle vi hoppa 5,5:a, jag trodde inte den här hästen kunde hoppa. Men minsann att hon kunde. 80 eller vad det låg på var lätt som en plätt. Skutt. Höjde ytligare 20 cm och var tveksam. Det här skulle ju aldrig gå vägen. Men bäst att testa. Hon hoppade galant över 1m! Gud villa språng! Jag är as nöjd!! Fina Olivia!! :)

Nu är jag super trött och ska duscha och sova, godnatt! :)


Fixed nails

Kolla bara hur Clara fixade mina naglar. AH! Hur snyggt lixom?!

Förlåt för ingen bloggning ingår. Obs. Sen kväll och stressig dag. Men en härlig en! Hoppade Shizzle och det var nära att bli pannkaka, men jag är ju grym på att sitta kvar, så de fick ingen tårta. Haha! Jag körde på igen iaf. Fastän med klumpen i halsen låtsades jag som ingenting och den försvann. Fiiins till pålle!

Ha det bra, men uppdateringar under dagen! :)

https://cdn1.cdnme.se/3873388/6-3/pic_514065c2ddf2b3691202fb71.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3873388/6-3/pic_514065d8e087c322a1d6029c.jpg" class="image">


Haminja <3

Igår red jag minja. Inte gått på hela vintern skulle jag gissa så blev skritt och en liten trav sträcka. Minja är speciell. Man kan inte sitta och dra, för då går de bara fortare, minsta lilla smack tar hon som gallopp. Man får tänka på vad man gör hela tiden. Men hon är härlig. Men väldigt pigg, bara förnamnet! Hon har ett sånt steg! Jobb på den här hästen och hon kommer bli fin!


Härliga söndag

Solen skiner, fåglarna kvittrar, snön smälter. Åh <3
Idag så åker jag till gropen och rider minja <3 åh så längesen! Frågan är bara om vi får in henne. Hästjävel.


För fest

Troligen så tror hela k-holm att jag är värsta party bruttan, så nu är jag på väg till den riktiga festen. En vanlig lördag för mig.
Ja, jag är ironisk.

Jag har varit i stallet idag från 9-17:30 om man ska vara så exakt. Hade lika kul som vanligt! Red Voice och fixade åt henne och försökte ta en ändå jäkla skarp bild på Mickis och Ebba när de hoppade men vad är problemet! Typ 4 av 150 bilder blev skarpa. Åhh!

Åkte sen till Linnea och firade hennes födelsedag. Åh så kul! Trevligt med tacos COOLA och skratt. Sen en liten söting i knät. Min nya kompis lätt!

Tack Linnea och alla andra för kvällen <3


Fika mys.

Efter skolan så cyklade jag ner på stan med Agnes och köpte present till Linnea som jag ska på fest hos imorgon!
Det var sjukt svårt men ja, blev något.
Nu sitter jag hemma och fikar med mina två systrar <3
Ikväll ska jag till stallet och rida Voice!
Ha en bra fredag!


Mot stallet!

Idag får Voice vila. Så jag ska borsta igenom ordentligt och fixa.

Hörs sen!


Sen kväll igår

Igår gick jag på möte mellan halv 5 och halv 8.. Så efter det så red jag ut med Voice, med Mickis och Elsa i mörkret. Var propp mätt efter woken vi åt, så det var skönt att rida med energi! Voice var pigg, men skötte sig utmärkt.
När jag kom hem till stallet runt 9, så hade dem redan fodrat och jag hade inte gjort något åt Voice!! Fick slänga ihop hennes mat låta lusernen dra åt sig vattnet i 20 min, och slänga in hö, och mocka snabbt som satan! Halv 10 var jag klar och slängde in hennes kvällsmat och sa godnatt. Åkte hem med den dära förbannade ljusslingan som vi skulle ha till vårat kometföretag idag. Gick i säng sent, men upp tidigt för att vara i tid till skolan idag! La lite extra tid på mig själv då jag skulle stå i en monter hela dagen idag. AS SNYGG monter. Kreativ och allt! Safe pineapple som vi så kreativt hette. Vi hade en produkt om man lätt tappar bort sakerna att LÄTT spåra upp dem igen. Vi hade jobbat så hårt!
Såg trevliga och fina ut för att locka dit folk. Man ska ju självklart vara trevlig och se trevlig ut. Det viktigaste! Det gick bra med våra 5 kg godis som tempo hade sponsrat oss med. Tack så mycket! Vi var mest populära bland vuxna, då eleverna inte riktig förtid sig på oss, skulle jag gissa? ;)

Vi vann inte ett skit, fat våran monter var klart snyggast, vi hade vunnit snyggast monter om inte någon annan i våran klass vunnit något. Men Hot bike som de så fint hette vann söders komet företag! GRATTIS TILL ER!!
Haha ja, jag är en grymt dålig förlorare ;)

Ikväll så drar jag till Voice då jag ska ha henne ons - lör! Ägaren är i London nämligen.


Ps, på denna bildern var inte montern klar och bordet med allt framför + ljus slingan var inte på, tog inte något kort på det klara men kan säkert skaka fram något!


REKOMENDERAR

Förlåt om det här blir mer matblogg på sistone, men när jag har tid att blogga är när jag äter.. Men annat kommer med! :)

Denna är så himla god. Utgår inom kort så gå till affären och köp!!


Lätt som en plätt!

...är det att baka pizza! Kolla så mumsigt och perfekt att göra efter skolan!


3:e och 4:e mars

I lördags sov jag hos Hanna tills igår. Vi hade grymt kul! Kollade på mello, åt mat och snacka skit. Älskar er!
Begging och Jalla Dansa Sawa var klart mina favoriter! Robin var med en favvo! ;) spökade på natten med, roligt! Hej alla trevliga spöken som ville hålla koll på oss!
Åkte hem runt 10-11 ifrån Hanna och åkte sedan till stallet och red Valle bus. Han var busig. Det är bara för namnet. Han studsa bocka stegra, BORT MED HAVREN :)
Han var stel och uppspelt i början men när jag hittade han jobbade han på bra. Tog dressyr sadeln då jag kännde för ett riktigt dressyr pass. Tränade verkligen sitsen. Vilket behövs, då jag gärna på sistone sitter lite tok. Började trava lite smått med många skritt pauser då han inte alls är i form, han var svettig redan innan traven. Han var pigg men jobbade på bra även i traven. Fick hitta lugnet. Mycket skritt! På långa tyglar! Viktigt! Tänkte ta mig på en gallopp, gjorde en gallopp skänkel, men det var så jäkla kul så han började studsa och stegra och bocka. Fick bara tänka framåt framåt. Han har aldrig varit så dum som han var igår. Kollade igenom honom efter om något var på tok, men han såg fräsch ut. Lite varm i vänster fram. Vilket kunde orsaka då jag var i vänster varvet. Men han såg eller kändes inte halt! Han jobbade på bra och gick stadigt och bra och det släppte i nacken på honom.


Idag så var jag i skolan såklart och när jag kom hem så gjorde jag milkschake till syrran min. Mums! Annars blir de hård plugg ikväll. Tv tittade med då det var längesen! (Typ ;) )

(Förlåt om detta inlägget blev konstigt då jag hade skrivit ett helt långt noggrant men det försvann och nu är jag irriterad. Kram ;) )


Hi

Berättar om gårdagen när jag kommer hem :)


Mot Julita!

Har varit i stallet, känner mig klumpig, stor.
Nu är jag påväg till Julita, fest hos Hanna! Behöver verkligen umgås med lite folk! Fick stressa hur mycket som helst för att hinna, men ändå så gick jag precis utanför dörren så kommer min privat chaufför ;)))))
NEMEN, ska bli en grymt kul nu. Kommer möjligtvis lite bilder på oss. :)


Godnatt! :)


😚

Bjuder lite på mig själv, med mina fina vänner! <3


Ananas paj dax!

Fick ett ryck nu efter skolan att baka annans paj, så grymt sugen!
Det är grymt lätt att göra sen är det så himla gott med!
Med lite glass till, så är det himlen!

Jag gjorde en mini paj, och det är bara att dela allt i 1/3, det blev perfekt!


1 mars = VÅR

Nu är det officiellt vår enligt mig. MARS MÅNAD. Denna månad kommer det hända mycket! Det kan jag säga ;)
Tävlingar till fester. Kul kul!

Idag tog jag på mig värsta fula tröjan, kom försent, och tog med mig fel saker. Plattat håret har jag iaf! Får se hur länge till det är platt...


RSS 2.0