Godnatt,


Mysteriet på Greveholm

Tjuvstartade lite med Grevholm, ifrån 1996! Måste ju hänga med i svängarna :) soft dag idag annars.
Imorgon börjar julen på riktigt!! Åh! Cant wait!
Hoppas på julklappskalender!
Imorgon så ska jag först till stallet, sen så drar man till Stocholm International Horse Show! WIHO!


Wake up

Skojja, blogga visst igår. Hehe.

Idag har det varit as SOFT skoldag! Började med håltimme. Asså SOVMORGON. Sen 2 lektioner och sen lunch. Ååh så gott idag! Kanske inte gott men mysigt! Risgrynsgröt och peppisar! :D
Sen en lektion och sen ser vi att vi har håltimme!! :D så slutade klockan 1 sådär. Gick hem i snön och sitter nu här och skriver önskelista. Mys!
Snart ska jag dra till Tunia och mocka och fixa. Inge rida, bara mys! Kram!


Förlåt

Förlåt för no bloggning igår. Hann helt enkelt inte med..
I tisdags så red jag lektion på Shifter. Det var roligt :) hon var mjuk och fin, fast väldigt känslig. Men hon var kul :)

I går så hade vi oförberett prov första lektionen!! AAH! Det sög. För att sånt kunde inte jag haha.
Sen åkte jag till stallet och red Voice med Emma och Elsa. Tänkte köra barbacka hela passet men Jon var lite stirrig, så började med sadeln och sen tog av den i slutet. Då var hon jätte fin! Hon är lite springig, men det var hon inte utan sadel. Utan nästan slappnade av. Det var en cool känsla lixom.

Idag så hade jag SOVMORGON!! :D så börjar 09:45. Soft. Men nu ska jag äta frukost och sen dra.
Puss och kram


SNÖÖ

JA ÄNTLIGEN SNÖÖ!!! :D

Snöat, hela dagen, kul kul. Mamma hade bakat idag igen så go fika blev det i vinterväder ;) (asså tant jag låter som)

Aja, nu ska jag snart till stallet med Emma och rida barbacka på Voice! Mysigt! :D


Sprungit, rädd, fuck you

Skönt tänkte jag och Agnes när vi skulle gå hem ifrån skolan. Men nej. Vi går och sedan så kommer det en bil, vi var vid en busshållplats, och så åker bilen in på busshållplatsen, och tutar och vinkar till sig mig och Agnes, vad i helvete tänkte vi, jag kollar in i bilen och får ögonkontakt med manen i bilen som ser ut att vara i 50 årsåldern, han vinkar och vill att vi ska sätta oss i bilen. En man i 40 års åldern går en bit framför oss, och jag frågar Agnes om hon känne igen mannen, men Agnes bah:
Va neeej??
Vi kollar på varandra och mannen framför hör att vi blev rädda och såg också allt, han kollar på oss och sen på bilen, vi börjar springa och mannen som gick framför oss känner ju inte heller mannen eftersom han ska till samma håll som oss och mannen i bilen vinkar till sig OSS. Vi springer upp för en backe. Ner för backen och jag ringer pappa, pratar i 5 minuter och vi är LIVRÄDDA. Har aldrig varit sådär rädd i hela mitt liv. Fy fan vilka peddogubbar. Vi håller koll på bilen när vi springer, men bilen står kvar och väntar, vi ser att det går upp några därifrån vi gick, livrädda. För varje bil som kom så började vi springa sen. Fy fan. Asså serriöst? Ska man anmäla?!! Synd att vi inte fick registreringsskylten, vi såg att det var en hyr bil ifrån Statoil/OKQ8 med ordet miljö..? Något på sidan. Vinkar en sådan bil in er, spring.
Kan ju säga att jag aldrig går hem ifrån skolan igen. Speciellt inte den vägen. Rädd, och skit. Asså helvete!!!
Nu ska man ta och skriva någon sorts anmälan. Hejdå.


Vanlig dag

Skola. Tråkigt
Hemma. Kul, planerade alt inför julen.
Stallet: kul, sisådär

Kort sammanfattning om man dag. Hejdå


Tjuvstartar

Mamma bakade saffransbullar och smakkanin fick man va! :D
Riktig julkänsla asså!


Glömde berätta om igår

Skrev som sakt att jah skulle sluta på Scott, men det vände, jag tyckte det var tråkigt och de med.. Gillade ju Scott och allt där ute, så mamma och pappa lovade och fixa det här så jag kan vara där ute :D så kommer vara där och på Trolldal nu, väldigt spännande! :D roligt roligt! :)


Vill klicka hem

Vill klicka hem dehära assnygga julsakena ifrån HÖÖKS! Men vet inte om jag ska vänta till Stockholm Horseshow som jah ska till på lördag! Ska inte gå därifrån utan en påse ;)


Livet är någon annanstans

Mitt liv har ett annat liv och lever någon annanstans.


Kul för en stund

Sov ju på Trolldal, och det var kul! Åt B&J såklart haha, och busade och myste. Sen sov vi och gick upp tidigt för att hjälpa till i stallet. Mockade pratade och fixade i stallet. Sen så har jag ju inte varit ute hos Scott på 2-3 veckor och fick sån ångest över det! Så mycket och mamma har opererats och så, sen så kom jag inte ut. Allt var super där ute, men var tvungen att säga ifrån.. Både hon och han förtjänade bättre än vad jag kunde komma ut. Usch, fy fan vad hårt det var. Jag mår så dåligt över att behöva göra så här. Känns som om jag reser till ställe efter ställe. Det är h e m s k t. Usch, kommer må dåligt i flera dagar då jag inte vill göra någon illa på något sätt eller såra. Ville ju skaffa en kompis också. Och åh vad jag mår dåligt. Ska börja tröst äta färga håret svart och skära mig själv... När fan ska man hitta något som är bra?! Är det inte för långt så är det hästen man inte passar med eller skit. Allt är så cp bara. Ne nu ska jag gå ich sörja och äta något. Någon som vill vara psykolog kan kika mig. Fråga bara om kik, hehe, åhhhh SUG MIN ***!


Saknaden är stor <3

Älskade farfar, jag älskar dig <3


Mys som sakt


Hungrig

JAG VILL HA MAAAAT!
Hehe åt nyss men nu är jag sötsugen. Att äta är typ som en hobby hehe!
Gör man inget annat äter man! Så är det!


Varför går det så sakta?

Tiden går så sakta. Mockade och Fixae åt pagge och tunia och var klar på 1 timme. Satt sen och pratade med Elsa i ft när jag väntade på mamma. Imorgon ska det blir grymt kul med tjejkväll i stallet! Bästa tjejorna <3
Vi ska äta <3 B&J <3 och berätta hemlisar och så. SÅ MYSIGT! Sen ska vi sova och mysa.
Nu ska jag äta, sen duscha och sen prata ft med elsiiis, och titta på tv.
Hare så länge!


ÅH NEJ

SHIT VAD DÅLIG JAG ÄR PÅ ATT BLOGGA OCH TAPPAR LÄSERE SHIIIIT!

Nu är det skärpning. Men livet är piss ibland och så är det väl.
Men igår så var jag på Trolldal och busa. HAHAHHA dör så kul man kan ha med snuskgubbar haha. Döör! Kul hade vi iaf!
Idag så sög skolan kuk, men men. Red Voice idag, gick super duper!!! Hade sällskap av bestiiis och red på lilla utebanan. :) skrittade i typ en halv timme! Haha! Men hon var jätte fin i skritten, sen i traven så var hon med fin, men gick inte i den formen som jag ville ha henne. Hon kan sakta av helt plötsligt med fastän man inte känner det haha. Tränade på min sits med, den känndes bra faktiskt. Satt jag bra går hästen bra. Gick sedan in i tältet för gallopp. Där var hon led fin! :) lite springig och så, men när jag hittar henne gå hon bra! I slutet jag hon jätte fin! Behövde knappt hålla i henne! Och hon gick stadigt och fint i form. Ville inte "tvinga" ner henne i någon form på någotvis, vill inte det med någon häst. Men inte pillra och dra i tyglarna. Utan red och sen kom nacken och ryggen för sig själv. Det känndes bra. :)


Wiho

Skolan, asså, ni vet skolan. Det är skolan.

Aja, drog till stallet runt 5 och det skulle komma en veterinär kl. 7, men kom inte haha.. Aja, nä jag kom så höll de på med en rykttävling, och söta lilla Maja var där, så jag gav henne MITT tips så jag alltid vinner rykttävlingarna, hehe, vet nu vad? Självklart vann hon! Haha söt!
Sen myste jag och borstade Winnie länge! :) söt hon är min lilla ponnyskrutta! :)


Hej Tilda, Johanna, Anna och Josefina! ;)


Trött men Glader

Super trött. Inte ofta jag är det!
Men stolt över lilla Herbie på KM. Ramlade nästan av på framridningen när han sparkade imot spöt haha, men satt kvar fast jag bara höll med 1 hand!
Sen bor de av! Klarade grunden felfritt och var redo för omhoppningen. Lite seg och köra lite för flängit. Men det gick bra! Felfritt där med :) Linnea hoppade upp och slog mig med 0,4 sekunder. 0,4?!? DET ÄR INGEN TID. Lite besviken att jag inte körde lite lite snabbare ;) placerad blev jag iaf efter lång väntan efter ambulans in till en ryttare som ramla av olyckligt. Mamma var där hela tiden :) tack mammsi, älskar dig <3

Seger varv blev på Aussie eftersom Linnea skulle ha Herbie, det gick lika bra! :)
Puss på er, nu somnar jag snart! :)


Btw, grattis Amanda för segern! Och Mickis med! Ni är värdiga vinnare! :D


KM fas 1 HERBIE

Om hoppningen kanske jag lägger ut. Haha Gud måste få till min ridning nu. Usch den suger. Duktig ponny iaf! Vi kom 3:a! FELFRIA i både grunden och omhoppningen! :)


Red som en sopa!

Lördag äntligen!
Blrjade med morgon med att komma försent till ett litet möte. Kul.
Sen så flöt det på, mockade, hade ponnyridningen, dör blev det KAOS. Skäll hit skäll dit, när man sliter som ett jävla djur. Vad fan får man tbx? INTE ETT JÄVLA SKIT BARA EN MASSA SKÄLL. Vafan? Men många kom på ponnyridningen. Åt, hade kul. Ringde heta linjen hahaha, det gillade dem!
Sen så skulle jag äntligen få provrida ponnyn! Först visade hon som hade ponnyn, såg jätte fint ut :) sen hoppade jag upp, gick bra i BÖRJAN. Fan så jag red. Som ett jävla svin. Förlånga läder, och skit sits och alt var cp. Inte följsama händer. Ponnyn var duktig som stod ut. Sen hade dem ridlektion på andra sidan och hon började sparka mot dem och blev närvös. Självklar skulle den personenam vill ska komma då. (Ironi) och ska klaga och jag vet redan att det går skit. Fan ägaren till hästen skulle ha sakt något? Blev fan helt bortskämd över hela jävla ridhuset. Vafan? Kortade lädren och de gick bättre, självklart som grädde på moset ska den där kära personen komma med en jävla traktor mitt i skiten. Tack :) dont care om du läser min blogg elr inte. Får ändå inte ett jävla skit för att få den där ridskolan att fungera. Lite respekt kan väl folk visa? Någon gång? Ett tack? Nej?
Visar inte ni respekt ska inte vi göra de. RESPEKT FÖR FAN! Vill ni ha glada elever eller folk som tycker det är en plåga att åka till stallet och göra saker åt era hästar?
Tydligen.
Jag tycker detta är dåligt. Visst det är lätt att sitta här och skria det här, men vart ska man få säga som man tycker? Inte till er för då får man skäll elr något annat. Lyssna på oss! Vi vet hur vi vill ha det.

Jag tycker det är kul:


Drömmer mig bort

Asså typ kär, lycklig, typ och allt. Allt är perfekt om inte mamma och pappa varit här Dock. Men aja, mysigt, själv som alltid, och jag älskar mina vänner. Bara en pojkvän som saknas. Du vet vem du är :*
Nu ska jag sova och sen imorgon runt 8 åka till Trolldal. Kom ihåg

STORT PÅ BLOGGEN IMORRGON.


JAG BARA ÄLSKAR

http://m.youtube.com/watch?v=rvzK0CCabZI


LYSSNA


Tack Hanna!

Tack Hanna som fixade min blogg 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
Den blev jätte fint! 

KLICKA HÄR så kommer ni till hennes blogg :)


Nu nu små vänner är det fredag och helg vilket jag behöver. Då jag blöder näsblod för stressen och har magont för att jag äter dåligt. Tror jag?
Aja, imorgon kommer något spännande upp på bloggen! Håll koll :)


Sugen B&J

Sitter i skolan med Hanna och längtar hem. Till min B&J. Har inget speciellt att göra ikväll. Så får väl se vart kvällen tar mig.
Snart ska jag på Tallås 9:ornas musikal. Söders kommer ju ändå äga men hällre det än st ha svenska. Eller ja, missar ensemblen... :'( men men! Slutar 30 minuter tidigare så de gillar jag!

Ses sen då! :)


Ja

Ja, kollade på Daniel träningen och var på hoppclinicen, haha behövde ju i te äns gå, men sen kollade jag på träningen som va och de var spännande och kul :) åt en varmmacka och njöt med mitt sällskap på läktaren :)

Och jag TAGGAR SOM FAN TILL PÅ SÖNDAG!


JUMTIDNING

WIHO EN JULTIDNING HAR KOMMIT! :D

Nu ska jag bara göra spanskan, sen dra till stallet! Ses sen!


Musik

Hade nyss kör inför lucian.
Ikväll blire att gå på hoppclinc 5-7! Sen ska jag kolla på Daniel träningen :) det gör jag aldrig så när jag väl är där så får jag göra de :) gogo!


Voice!!

Red Voice idag som sagt :) Emma åkte med ut och först hjälpte jag henne mocka åt sin ponny, sen hjälpte hon mig med Voice :) sen gjorde jag höpåsar ja, och sen borstade, och då var hon super gullig! :) stod och soc och pussades och ville kela! Naw!
Red sen lite med Emma i tältet! Hon var rätt seg i skritten och traven, men galoppen var piiiigg! ;) hon är så lång att rida men jätte fin! Ser fram imot onsdagar! ;) min rumpah gör ont kan jag säga er med!
Stannade sen kvar i stallet och var med Mickis :) gosade men Voice och så :) då var hon jätte mysig! Hon ville i te att jag skulle gå! Åh! Snuttan! :)

Tack Elin för att jag får rida henne på onsdagar! Super go ponny du har! :)


Första Gympan jag missar

Idag fick man sitta brevid när de andra har kul... Fan.. Vill ha HÖGT betyg! Och vill visa att jag förtjänar det!
Har så jävla ont i svanskotan!! Och idag eller imorgon kommer provsvaren! Hoppas hoppas..!


Sexig bild


Lämnar inte de små!

Tjenare bloggen!

Dålig update jg vet men det händer inte så mycket så har inget att skriva om!
Idag så flöt skoldagen på, och sista lektionen var det bad i skolan! Alla hatar de men jag ÄLSKAR DET! Först var jag tränare får inte bli anfådd innan vi fått provsvaren sen läkaren. Men då hade jag sura klasskamrater som tyckte jag var jobbig som sa: SLÅ IHOP BENEN! GLID PÅ TAGEN!
Haha! Men sen fick jag hoppa i! Saknar det lite... :( men jag vet sen att det bara är jobbigt utan sitter hällre på hästryggen! Imorgon ska jag rida Voice :D WIHO!
Aja, sen var det ju lektion, tränade inför KM, med hubbe som vi kallar honom. Herbie alltså. Jag tyckte jag fick bra fart några språng var fina och så :) men han var stel, och vi kallar han "gummimannen" så fick jobba massor med skänklarna! Frida filmade men i samma film filmar hon Elsa och de ser super ut men väljer att inte lägga ut den då så det inte blir fel :) funderar inför KM, ja.. Men lite taggad fast jag ännu inte vet :P

Kram på er!


😍

Gott mellis idag!!

Mamma gör hemma gjort bröd och soppa till kvällsmat med, NAMN NAMN!


Mitt livs svåraste beslut.

Idag var jag vid gropen. Sprang över lite bommar, och tja.

Som tidigare sakt så har jag fått erbjudande av att rida andra ponnys, och då var de smartare valet att få vidare ifrån petunia till lite större.. Alltså till en början att skära ner på att rida sötaste lilla shettisen till större. Så idag efter respasset kom Madde och jag var tvungen att tvinga fram det med gråten i halsen. Det bästa som någonsin hänt mig. BÄSTA. Finns ingenting som de. Måste jag säga ifrån. Petunia har tagit mig från att trava skritta till att hoppa 90 i full gallopp. 90. Det är de största vi gjort tsm. Svävade på moln och Gud vad jag utvecklats på den ponnyn. Nu var jag med tvungen att tänka på petunias och mitt bästa. Min ridlärare säger alltid att jag måste sluta rida så klängit och flängit. Det gör jag.
Varje gång jag ska rida tunia tänker jag alltid: åh måste ha för korta läder.. Åh ser jag stor ut? Åh, hon får ont i ryggen. Åh, jag kan inte sitta ner i traven. Åh jag kan inte göra något..osv
Så gjorde de bäste för mig och Petunia. Vi får se hur de går nu med den andra ponnyn som är på g. Men vilket toppen ställe. Alla minnen, allt vi upplevt tsm, allt vi skrattat farit runt och varit stolta. Men nu är tiden att vi måste lämna över till de små ryttarna.

Älskade gropen, älskade petunia älskade älskade Book, ni kommer alltid finnas i mitt <3
Tack för allt.


Mitt livs svåraste beslut.


Hejdbzksps

Ingen rubrik, haha!

Idag de ju farsdag, så mormor och morfar kommer på fika! :) ska åka till Gropen med, ingen mamma sim kan köra mig någonstans så får cykla.. Åh.. Men men! Annars är det Chill.

Hare så länge!


Klubb taajm!

Cocos klubba! YUM


Dagens

Idag så var jag på Trolldal och chilla ;)
Lika kul som vanligt! Började me att mocka alla dessa spiltor med Linnéa och Mickis. Kul kul!
Sen åt vi, idag blev de Lyx! För mat sen mamma åt igår + coola! Så gott! Sen spåna vi och fodra och så, och då frågade Elin om jag ville rida hennes ponny! ;) självklart tackar man inte nej! Elin är så snäll så, och Voice med! Hon frågade också om jag ville rida henne på onsdagar, och lite då och då, men de fick jag ta och tänka på! ;)
Red ut med Mickis, en lungn liten uteritt bara. Bara de att hon började dampa när vi skulle ta en liten gallopp hem! Haha hon typ studsa och slog med huvudet och så haha! Kul ponny! Sen gick de lungt hem. Red när de var KOLSVART! Men vi kom ju hem iaf ;) tack för de mysiga Mickis! Och tack för lånet av ponnyn Elin! :)

Fick med ett sms om jag ville rida en ponny på Trolldal några dagar i veckan. Thumps UP! För min mamma har ju som sagt (?) opererats och kan inte köra bil på 6 VECKOR. Så kommer typ inte ut till Scott förns om 6 VECKOR. Det funkar inte tyvärr.. Jag vet, hit och dit, men tro vad ni vill. Mitt liv. Ska göra vad som är bäst för min familj och vad som är bäst för MIG. Så ni har inget att säga till om. Har ni något, vist snacka ni, men jag får reda på de och visst sänker jag mina bedömningar om ER. Tänk de. Det räcker. Har de jag litar på och gillar till vänner. Så vänd och stick.
Sur på allt vad folk ska tycks och tänka. Tyck vad fasen ni vill, men säg de inte?! Jag får fan bestämma själv!
Lite sånt får ni med en lördag haha!


Fina Voice!


B&J TIME!

Hemma hos Agnes för en mysig kväll! Köpte självklart B&J :)
Chocolate Fudge Brownie idag.

Vilken är eran favorit? :)


Äntligen får ni svaren!

Lite svar kommer nu ifrån några bloggläsare :) ingen videoblogg då jag inte hinner göra den!

Hej jag är ditt största fan och jag har 10 frågor!
1. Är du oskuld?: Japp! Jag väntar ;)
2. Hur ofta super du till?: varje lördag kl.3! Nee, men jag festar inte och så. Så super gör jag inte! ;)
3. Röker du?: Nepp! Är så imot rökning! Usch! Håller för näsan när någon röker och går förbi! Skäms på er som röker!
4. Vad använder du för schampo och balsam?: haha! Head och Shoulders! Eller någon annan någon gång!
5. Använder du tandpetare?: om jag behöver haha!
6. Plockar du ögonbrynen?: nej, faktiskt inte, vill inte att de ska göra ont! Jag är en liten meees!
7. Brukar du platta håret?: ibland, Tucker jag är "snyggare" i det, men sliter mycket, och håret lockar upp sig direkt efter! Oftast till fest gör jag de.
8. Har du fläta eller toffs när du rider?: Toffs! Knut när jag tävlar.
9. Hur lång är du?: 160 ungjäfär!
10. Ska vi träffas någon gång? ^^: självklart! Messa bara! :)

Tjaba! Jag har alltid undrat några saker om dig!
Vad är ditt fullständiga namn och vad har du för ögonfärg?

Mitt fullständiga namn är: Sofia Maria Ronvall. Haha fult. Men thats my name!! Jag har typ blågrönabruna haha! Jag har en leverfläck i ögat! Haha coolt!

Varför har du slutat rida Nova hon har ju så fint namn!

Jag rider inte Nova längre för att jag hittade Scott. Tyckte inte Nova var kul att rida och satt alltid och gjorde likadana saker. Dressyr Dressyr Dressyr. Sen tyckte inte jag Nova och jag hade Kemi för att fortsätta jobba med. Ville mer än va jag hade när jagred Nova. Sen Scott är roligare och jag har mer möjligheter på han. Älskade Nybygget och alla där ute, men det var lite för långt med. Puss på Nybygget!


Tack för alla frågor! Kulkul! Fråga på när ni har en på lager! Fråga vad ni vill bara kul! Och alla bloggläsare får ett gott skratt! Kram!


Upp och hoppa!

Kan man säga... Sista dagen på veckan! Röligt! Nu ska vi ha en skön helg!

Its Friday Friday!


Bu!

Efter skolan, skötarmöte. Viktigaste på året! ;) haha! Nemen, vi kom på asgryma saker och fick veta lite om hästarna. Det är alltid lika spännande! Runt kl. 6 drog jag till Tunia och nickade och fixade, sen så kom FÖRSTA RINTIGA SNÖN! Kan de bli bättre?! Risgrynsgröt och snö på samma dag, blir tårögd. Vi red ner för vägen i snön som föll. Den ligger faktiskt kvar!! Hoppas det snöar ännu mer i natt så vi kan vakna i ett vinterland!
Spanskan klar och jag ska sova! Hej!

Faaan, glömde svara på frågorna.. Imorgon..! LOVAR! Herrejävlar


Gott mellis

Är inte så förtjust i risgrynsgröt, men det är julkänsla!


Gott mellis

Är inte så förtjust i risgrynsgröt, men det är julkänsla!


Hej

Tog ett stick i fingret igår och pinnar ner i halsen och upp i näsan haha! Usch. Vänta på provsvaren bara! Fick en nässpray, men den hämtar mamma ut idag. Mamma operera sig igår med, därför jag inte blogga. Var hos Tunia med, red barbacka och gosade med hundarna, åh ville ta med mig dem hem! Som stora teddybjörnar!

Igår på tunia, så var de bara att försöka hålla sig kvar och bromsa haha, men snälla va de!

Idag ska jag på möte först, och sen till gropen. ÄR DE NÅGON SOM VET NÅGON TÄCLING SNART?! Hopp som dressyr?! Hittar ingen, bara typ långt uppe i landet.
Ikväll kommer svaren, videosvar eller vanlig skrivet. De får vi se.

Nu ska jag snart ha SO tjarrå! :)


Pengar slut.

Mina pengar på telefonen är slut, så om någon läser det här och inte fått något hjärta, som inte har kik elr något så är de därför. Men en Kram nästa gång de lovar jag!


Nu ska jag till sjukhuset... Och kolla upp varför jag mår så dåligt hela tiden och varför min förkylning alltid kommer tbx. Måste ta SPRUTA! JAG ÄR LIVRÄDD FÖR SPRUTOR! Kommer svimma och kräkas. HJÄLP MIG!


<3

Idag kommer jag göra så, att sprida lite glädje och skicka ett hjärta till alla jag bryr mig om och gör så jag mår bra i mitt liv. Ett hjärta. Kan vara de ända som behövs för att lysa upp en dag.
Så får ni ett hjärta av mig vet ni. Några kanske får två. Men ni vet vad de betyder.

Kram <3


Hopp i skutt

Blev Aussie, fick Winnie men sen så blev de annat jag inte orkar ta upp, men de gick bra, hittade Aussie ganska så direkt i formen, och sen så gick hon jätte bra! I traven med! I galoppen med, för att få fram henne så drog jag upp ganska mycket och samtidigt då fick hon upp ryggen fint. Hon tuggade fint och hoppade bra. Tyckte vi samarbetade bra ändå. Tog väldigt stora språng jämfört med Tunia och Herbie och alla de där haha!
Men tyckte det gick helt ok! I slutet gick hon avspänt och fint och fick mycket berömm! :) känndes bra!

Nu ska jag sova! Puss på era rumpor bloggläsare! :*


Naaw vad sött <3

Is that the sun coming up... or is that just you lighting up my world?

Det fick jag av en på kik. Sött.

De här står med på önskelistan!
Från abercombie and fitch och Hollister.
Fia gilla!


Update från skolan.

Nu ska jag ha bläää spanska.
Ikväll ska jag rida, jag saknar att sitta på Winnie till tusen! FYFAN..!

Så ska fråga om min syster vill ha Aussie och Jag Winnie ;) WIHO

Den här mysiga tröjan står LÄTT på önskelistan! 349 kr från stylebytyra.se! KOLLA IN


Blöt från topp till tå

Skoldagen flöt på, förlåt för att jag inte blogga i morse, försov mig och åt ingen frukost.. Som vanligt, ska bli bättre på de! Viktigaste målet på dagen vetni!

Cyklade hem i regnet med Ellen och Agnes. Alltid lika sköna! Asså inte sköna så, utan roliga. Ni fattar va?
Aja, nu ska jag äta mellis och sen plugga och fixa lite :) har fått en massa frågor som jag tänkte svara på i en videoblogg. Låter de bra? Håll koll! Den kommer snart! :)


Rider Scott

Kolla vad fiin. Har nyss börjat samarbeta med han och det är inte perfekt än. Men fin e han! :)


Godnatt

Godnatt säger jag efter den här härliga veckan. Bara vänta 6 veckor till JULLOVET. Åh. Jul. Ni vet hur mycket jag längtar. Imorgon, FÖRSTALEKTIONEN efter LOV är det PROV. Ring skolverket och klaga! Är det inte lag på sånt? Eh. Dåligt av läraren enligt mig.

Ska göra ny header! Någon som känner sig manad att göra den?! Den som gör får självklart en länkning och så. Skriv till mig då! :) fråga på med! Vad vill ni vet?

Fritt fram! <3


Ibland får man unna sig

..en eller två cupcakes! :D

Scott var sååå fin idag! Först är han lite stel i formen. Han krökte fint på nacken men ville jobba mer med att få upp ryggen. Så jag körde mycket volter och ställde igenom han och körde mycket travarbete för jag ville inte sitta och nöta i skritten, ville ha mer framåtbjudning. Han är sååååååååååhär skön i traven. Han rör sig så mjukt lixom. Aja, när jag kände att han slappnade av och så så gick jag på lite gallopp. Men ville inte nöta där häller så körde något varv i båda. Han var lite seg med fattningarna och saktade gärna av mitt i. men det var traven och att han skulle slappna av jag fokuserade på idag. Så galloppen tar vi tag i nästa gång! :) När jag trava av var han där jag ville ha han! Super fin! I stallet var han ju som alltid snäll och busig, morötter fick han många! Haha, tittade med dem där ögonen när han ville ha mer! Söt! Snart ska jag försöka ladda upp videon. Det laggar med videofy me. Suger. Alla videos finns på min videofy me men inte på bloggen. Fastän jag gör så den ska upp. Åh! Men jaja!


SPÖKTIMMEN

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3873388/images/2012/pic_5095a2cdddf2b33ca60033eb.jpg" class="image">


Lisa Fisa

Spenderade kvällen med Lisa Fisa. Kul! Hittade några riktigt söta och sexiga bilder på henne kan jag lova! Haha gud!

Red ut med Elsa förut och Allt gick super! Hoppade upp själv och allt! Scott stod och sov när jag borsta och var jätte söt! Sen skrittade vi mest ute. Lite trav och lite gallopp. Gick bra för Elsa och Skip med! Toppen! Imorgon ska vi rida dressyr på ängen. Elsa kommer klicka lite bilder och vi ska rida RIKTIG dressyr. Med det menar jag långa läder, skänkelvikningar och ja, så det får vi se hur de går!
Nu ska jag fortsätta busa med Lisa! :)

Kolla vad jag hitta för bild på mig och Elsa när vi står på min tomt förra våren med Påven och Tunia! Saknar <3


Inget att skriva om..

Vad vill ni veta om mig egentligen? Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, så skriv en liten fråga eller något jag ska skriva om i komentarsfältet. Fritt fram!
Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar! Haha är det så man säger?
Aja. Ni gör bara min dag och lite push att blogga om ni lämnar en.
Snart ska jag slänga i mig lite mat och sen dra till Scott och rida ut med Elsa! Kuligt! :) får väl skriva hur de gick sen ;)

Ikväll kommer familjen Karlssons och äter mat och har kul! Ni vet, "spöktimmen" inatt!

Håll koll på bloggen för lite roligheter i dag ;)


Underbara Scott <3

Precis ridit söta Scott! Han var jätte snäll idag! När jag hoppade upp så stod han stilla, och när vi red så var han framåt, och gick super fint! Vi skulle ha ridit ut men vi trodde det skulle bli mörkt så vi red på ängen ;) Gud så underbar han är <3
Red med Elsa, som red på Skip. Och de gick perfa! :)
Gud vilket ställe vi hittat!


Elsa tog ett litet kort på hästryggen, förlåt för att jag ser ut som ett fetto, med värsta puckelryggen. Haha! Men kolla Emelies heeeest!


Hemma med halmen!

Uh, hade ingen rubrik. Haha.
Var som sakt på spökkväll på Trolldal igår. ROLIGT!
Utklädd till fjortis, och grymt sminkad var jag! ;) äkta fjortis sminkning sv Mickis :P
Vi åt Tacos, hade de bra, sen var de lekar, som blodpotatis och pepparkakskull! :)
Sen, SPÖKHISTORIER!! WIHO!
Måste ju erkänna en sak, ballade ur vid spökrundan! Haha! LIVRÄDD trodde serriöst jag skulle dö! Så fick gå med dem som gick sist, och då blev vi inte skrämda lika mycket... Ångrar mig lite.. :/ men men! Nästa år så!
Sen gick vi tillbaka till Trolldal och då käka vi godis och busa! ;) sen somna vi runt 3 någonting, haha! Gick runt och rita på alla igen! ;) Clara Moa och jag, buuuuuusigt!
Nu är jag trött, men drar iväg och rider Scott runt 2 med Elsa! :) KUL


Mooot

Mot Trolldal!
Eller ja, snart! Ska packa och fixa mig och så... Men vad ska jag klä ut mig till?!?!
AH JAG VET.
Förlåt stavfelen nu men har precis målat naglarna haha! I stallet körde vi frihets dressyr! Kul! :) hon gick efter och allt!! <3
Men nu hinner jag inte blogga mer! Puss <3


RSS 2.0