Svar på fråga om vad jag har i min nässisär!

Detta har jag i min nässisär, fick fråga om jag kunde göra ett videoinlägg om det, ja visst kan jag det! Jag är inte den bästa när de gäller smink, så därför svamlar jag lite ;)


Dagens outfit

Totalt älskar min nya tröja. Köpt för ett tag sen men ville börja använda den till våren, den börjar dock imorgon men jag tjuvstartade ;)
Nya byxor med! Lite fräsch får man va till våren!


Da Shizzle <3

Fiiiina ponny, tog och red han ett pass denna fina kväll! Han fick upp ryggen jätte fint och var jätte fin! Lätt, följsam, jag red med sporrar eftersom han brukar vara lite busig med att lyssna pp skänkeln. Han gick bättre på det! Fin framåtbjudning och hittade formen men ville gärna försöka testa och springa ifrån arbetet. Busen. Sen skulle de vara ett plus om de bytte ut sadeln, den passar kanske han, men fasen vad man får kämpa med den lodräta sitsen. Man får stolsits av den, minus. Han var annars fin och vi tog några skutt på ett litet hinder. Han hoppar finare om han går i formen mellan hindrena. Ryggen jobbar han mer med då, vilket några tycker är både plus och minus.

Han är fin, han kommer bli en riktigt fin ponny asså! Lite jobb på det så sitter det! :)

Nu är jag trött efter demhär dagarna och skola imorgon. 1,5 temaveckor! Kulkul!

Ha de bra! :)


Vädret kan man inte klaga på!

Uppdaterar lite ifrån hästryggen. Voice är duktig idag men lite spänd.. Vädret är hur fint som helst! Jag är överlycklig! Rida i skinande varm som i bara en tunn långärmad, SKÖNT! :D

Jobbat idag med och dagen har flytit på, världens bästa dag jue! :D


Jobb jobb

Idag har jag jobbat igen. Mockat och mockat. Gjort höpåsar sopat och smörjt. Massa massa. Var kvar på Trolldal hela långa dan och kom hem nyss. 7-21. Nice. Lagom trött. Satt på möte kl. 4, och sen red jag lektion. Shizzle, COMEBACK kan jag säga! Gick as bra! Speciellt när han hade formen och man fick lite kontroll!! Åh, den här ponnyn och jag kanske kan blir ett team igen? För er som inte läste min blogg då, så för ett år sen var detta min älsklings ponny. Jag red den hela tiden, TILLS i början av sommaren och vi hoppade på stora utebanan. Vi kom lite fel på en oxer, 90 någonting, och jag gjorde han lite för lång i en sväng, så då blev det missförstånd. Jag villa att han skulle ta ett språng till men Shizzle ville hoppa av nu. Han tappade balansen och gör en kullerbytta med mig på. Jag av reflex hoppar åt sidan och han rullar inte på mig som tur var. Det gick bra med mig. Hyfsat. Men det första jag sa var att fråga hur Shizzle mådde ;) han skrapade upp sig lite och sadeln blev förstörd, jag gjorde illa axeln rejält men hoppade upp på den stackars ponnyn direkt. Sen dess har jag ridit andra ponnys. Jag red han 2-4 pass efter händelsen men har inte tyckt det varit något så värst kul. Idag gjorde vi stor comeback och hoppade det där jädrans hindret och de flöt på. Jag tyckte det gick bra! Åh Gud, fick tillbaka känslan av att detta kan bli bra. Han är ju för go! En ponny man inte får gå miste om! ;)

Nu ska jag sova, börjar 7 imorgon ;) får se om jag rider igen imorgon im det inte är allt för sent. :)

Ha de bra, och tack för alla fina Kommentarer ! :)

Bjuder på mig själv. Lol ;)


Bebis

Åh vad denna ponny är underbar. Jag gör vad som helst för att denna ponny ska ha det bra. Två ponnysar som jag bara älskar finns i mitt liv, åh Gud vad jag älskar det <3


Lagar pannkakor!


Välkommen våren!

Idag har jag "jobbskuggat" på Trolldal, igentligen har jag inte jobbskuggat, har ju gjort saker utav bara farten, vet ju vad som ska göras ;)
Har iaf, mockat, satt på täcken, fodrat, hämtat foder, gjort hö påsar, mockat igen, smörjt, gosat med hundarna, ja ni vet det man gör i ett stall ;) har mest hittat på saker att göra, eftersom de i stallet gör sitt och när jag har slut på saker så hittar jag på egna! ;) då kom jag på att jag är påhittig :P
Började dagen kl. 7, och slutade halv 6! Lång dag jaoo!


Söndag....

Lämnat tbx Malte :(
Usch och fy, inte kul. Söta vovven!
Det jag gjorde idag, åkte med han till Kumla och åt fika och pratade med maltes ägare. Gott och trevligt ;) känns tomt nu, inget trippande på parketten eller någon som tigger vid bordet. Saknar redan!
Imorgon börja jag jobba kl. 7! WOOP!


För krök

Ang min fb status idag, så ska jag INTE supa idag ;) bara så alla vet!


Ännu en frukost bild ;)


Grattis syster yster!

Idag blir min kära syster 20 bast. Ojoj, de märks inte ;) skojj skojj! Dags att flytta hemifrån snart? :)



Fast flytta inte, behöver någon som skjutsar mig till stallet. Right? :)
Puss puss


Feb. 22, 2013

Red Scott idag för Emelie i solen. Gick riktigt bra :)
Gud vad jag älskar vädret som varit dem senaste dagarna. Älskar det! Solen skiner fåglarna kvittrar, trevligt sällskap. Kan det bli så mycket bättre?!
Malte tycker jag för samman våran bråkiga familj. ;) inte så mycket bråk när vi haft Malte, nu menar inte jag att vi bråkar mycket, eller jo kanske, men han gör allt roligare. Vi får mer motion och en anledning att gå ut med! Gud va jag har älskat att ha Malte här, synd att han inte är våran och vi får behålla honom. Jag vill ha en hundvalp pappa och mamma! EN VIT FLUFFIG! :)

Tack på förhand! :)


Frukost!

(Som jag åt för 2 timmar sen!) morgon pigg! ;)


Tittut

Åh så himla vackert väder det var idag när Elsa och jag red! Allt var så härligt! Båda hästarna gick bra, och solen vara sken!
Idag så red vi på vägen, och körde lite hårdare, eftersom de bara lullat runt i veckan. Scott var stel till en början, men i slutet, åhåh mycket morötter! Hittade han jätte fint i galoppen! Traven och skritten med för den delen ;) han jobbade verkligen med ryggen vilken känndes. Gjorde skänkelvikningar, och då kom han igenom kroppen och blev jätte fin! Han lyssnade jätte bra med skänkeln! Elsa red Skip jätte bra med, han gick med huvet så belåtet där nere! :)

Åh härliga dag!


Vacker tass

Vi har lärt Malte Vacker tass! :)
Nu kan han det super bra! :)


Hej jag heter Malte och jag är trötter


Hihi


Ligger en dag efter

Vet inte varför, men jag ligger alltid en dag efter med bloggandet, nu får jag lägga lite mer tid för att saker ska bli skrivna eller vad tycker ni? ;)
Igår så åkte jag till Scott med Viola efter lunch, och ville verkligen rida dressyr, det var så längesen på Scott, så NÄR VI VÄL KOM FRAM, så gjorde vi iordning hästarna ganska fort och sedan skrittade upp ett spår på ängen. Det funkade bra att skritts och trava fast marken var lite ojämn, men självaste underlaget var bra. Han var rätt så stum i munnen till en början men jag lirkade lite löst och mjukade upp sidorna så kom han igång igen. Han var jätte fin och lyssnade bra. Han blir väldigt stabil på rakbettet (stångbettet) elr vad du vill kalla det. Han hade framåt bjudning i galoppen och det var riktigt bra. Ist för att sitta och små skänkla hela tiden så blir han bara stel, bättre att göra en hård och han får framåtbjudning.
Sen satta vi oss i sadelkammaren och värmde oss, fikade med ;)
Det jag menade tidigare i inlägget var att precis när vi svängt in på lillavägen till Emelie, så kommer det en bil i väldigt hög fart, mamma stannar eftersom hon ser bilen. Den andra bilen ser oss inte förns vi står stilla och är nära, så hen i bilen försöker svänga förbi oss med den stora bilen, alltså svänga imellan oss och diket som nu är snöhögen. Men det märker hon ju att det kommer aldrig gå. Hon tvärbromsar ist på den svin hals vägen och glidet, med bilen snett in på oss. Vi skriker som galningar i bilen, utom viola som satt tyst. Som tur man har så fastnar bilen i snödrivan. Den står och blockerar vägen. Det var 1 cm för att det skulle säga pang. Bilen stod 1 cm, den snuddade men tur ska man ha. Bilen kom inte loss utan satt fast rak över vägen, vi puttade och höll på, men den satt där den satt. En annan bil drog bort den sen så vi kom fram ;) men jag har aldrig känt att jag varit så nära döden. Läskigt läskigt, men jag lever! ;) kom ju fram tillslut ;)

Sedan åkte jag hem och åt och sedan drog på pinnridning på Trolldal. Red bästa bebis, tog med eget schabrak, ROSA, så hon var fin fin. Tänkte att vi skulle träna gallopp ombyten, lite förvänd galopp, hon känndes rätt så seg och trött i början, ville springa ifrån jobbet och ville gärna gå ur formen. Men jag jobbade på att ta fram handen när hon började söka sig ist för att dra bak den. Hon fick en fin form men hade fortfarande svårt för att hålla. Jag galopperade och då var hon lätt i baken igen. Wiho vad det är för jäkla kul att galoppera och jobba ibland. Hon gjorde riktigt fina gallopp ombyten. Så dutti! Hon var riktigt fin i galoppen, jätte fin, hade fin framåt bjudning och höll formen jätte fint. Sparka bakut får man om man är så duktig som hon är ;)

Idag ska jag till Scott med Elsa, Elsa ska rida Skip ;) så vi får se vad som blir då :)


Tisdags

Igår fick jag äntligen rida bebis som jag inte ridit sen julafton. Hon har tappat de flesta muskler och har blivit tanig, vilket är väldigt synd. Hon får inte gå lika som hon gjort förr eftersom hon blivit dum mot barnen på lektionerna. Vet inte vad hon gör eftersom jag inte sett.
Skänkelvikningar och öppna stod på schemat. Framridningen kändes jätte bra. Perfekta läder och det där perfekta trampet i stigbygeln. Jag tränade på att inte åka bak med handen för att få henne hitta formen utan fram med handen så hon lättare kommer upp med ryggen. Tränade på att ha såndär dressyr hand ;) hon gick jätte fint och hade stadig form. Speciellt när jag fick fram handen och fick bjudning. Älskling!
Sen så skulle vi köra öppna i gallopp och vi tränade med att satsa ifrån skritt. Ojoj vad kul de va tyckte Winnie. Speciellt när man fick gasa på på ena långsidan. Blev några rejäla bock språng. Och några sparkut serier. Haha! Tog bort spöet, men det var fortfarande sådär jäkla kul. Men jag lät henne hålla på en stund ;) lita kul ska man ju få ha ;)
1-2 gånger gjorde vi öppna och det gick ju lätt som en plätt. Så jag tänkte att jag kanske kunde testa att byta gallopp och köra förvänd gallopp ist. Göra det lite svårare lixom. Switch sa det så red vi i förvänd. Gud vilken KÄNSLA! Jag blev helt till mig och tyckte det var as coolt. Bytet var perfekt! Karin trodde inte Winnie kunde sånt, men joho, hon kan nog mer än vad man tror den ponnyn ;) åh älskade lilla ponny <3

Jag var väldigt nöjd, gammal ponny kan minsann ;)


Mot stallet!

Påväg mot stallet! Idag står lektion på schemat, och vilken häst vet jag inte. Det blir spännande att se vilken knäppis jag får denna gång ;)
Pannkakor stekta och det ska bli mys på hög nivå i stallet! :)

En liten bild ifrån när vi lekte i trädgården tidigare idag ;)


Skön uteritt!

Idag så är det första lovdagen, och jag åkte till Scott med Viola och red en lång lugn skön uteritt! I typ 2 timmar! Vi bara skrittade och travade lite ;) ibland behövs sånt! Viola testade på Skip och det gick absolut super!! Scott stod helt super stilla när jag hoppade upp med, spände sig inte ens. Dutti!
Lamorna/Alpackorna tycker de är några djur som är riktigt läskiga. Det är ett hinder på den rundan vi tog idag ;) Scott kollar bara på dem och Skip med, men galloperar dem, galloperar Scott och Skip med ;) Gud så söta dem är! Men hästarna tycker det är mer läskigt än sött ;) efter det så knäpper det i tråden, och de gillar inte Scott, då spänner han sig och tycker det är jätte läskigt. Elen överhuvudtaget. Därför har dem igen el i sin hage hemma hos Emelie. Men de står ju kvar i hagen. Oftast ;) haha!

Ikväll har jag värmt mig och gosat med Malte, idag har han ätit upp all hans mat han hade i skålen. Duktig! ;)


Olagligt söt

Kolla vad söt han är när han är trött! Åh, lille killen!


Puss <3


Söndag

Igår åkte jag till stallet en kortis, för jag var fortfarande rasslig. Men det blev ett pass på Voice med för Elin :)
Jag skrittade fram länge i Elsas hjälm och stallkängorna då mina älskade saker var hemma. Travade fram lite lätt och gjorde henne lösgjord, travade över en upphöjd bom, jag måste verkligen på högtid nu hitta lugnet i min ridning. Är så: NUNUNUNUNUNUN måste bli mer: snart snart, men den måste nog tränas fram.

Sen åkte jag hem med Malte framför teven och Mello ;) massa godis och läsk. Man får gotta sig ibland ;) right?

Idag är jag jätte hostig! Slem i lungorna, känns och låter det som. Följde med mamma och handla och det räckte för jag decka flera gånger nu på eftermiddagen sen. Ojoj! Imorgon börjar sportlovet, och jag drar iväg till Scott <3 får se hur ridpasset ser ut där då ;)


Serriöst


Jag är med och tävlar hos grymma Henrik Barry!

Jag är med och tävlar hos henrikbarry.se om ett par grymt snygga sporremmar ifrån psofsweden.se!
Hoppas på tur! :)


Valentines day

Förlåt för ingen bloggning igår, händer inte mycket nu när man bara är sjuk om dagarna. Igår hade jag bara pyttelite feber men hostan är den värre.
Själva alla <3dag var väl sådär. Min Valentin var Malte ;) haha ;) vi har börjat leka kurragöma, han sitter kvar och jag springer iväg med en godis i handen och när jag ropar Malte kommer han direkt! Han verkar tycka det är väldigt kul faktiskt :) så man hittar på! ;)


I got the flu

Sjuk ännu denna dag. Feber varierar något enormt! Det går från 37- 40 under dagen. Idag har jag ändå mått bra. Jag har varit pigg och sprallig med termometern säger motsatsen. 38.0 hade jag nu på eftermiddagen. Har så ont runt ögonen vad det kan bero på?
Hostar så jag har ont i mellangärdet! Och usch vad pinsamt om jag gått till skolan och sen nysit (vilket jag gör hel tiden) ni kanske fattar, men det hade fått mig ta självmord ;) haha det räcker med info! ;)

Imorgon är det alla hjärtans dag, och vem ska bli min Valentin? Ja hen får nog göra mig sällskap bland alla snorpapper ;)


Åh tack

Åh tack föra alla sjukt fina kommentarer om min ridning i helgen. Gud så det värmer <3
Att en kommentar kan värma så mycket, det får en att vilja fortsätta, kämpa mer lixom. Jag tackar för allt fint ni skickar. Guldvärt <3


Bus med Malte

Släppte ut honom på baksidan så han fick springa av sig, det gick undan! Han har hållit mig sällskap hela långa dagen! När jag legat här och hostat och med 39.4 graders feber.. Usch och fy! Mamma tror det är influensan. Men jag fick en allergichock i lördags ifrån snickers och sen jag åt den har jag hostat och vaknade med feber. Blev ju likadant när jag fick allergi ifrån tomat! Nu får de ge sig!


Sjuk med vovven

Stannade hemma idag pga feber och hosta. Har ju sällskap av lilla Malte. Han är så glad och pratar hela tiden! Någon som vill ha godis tror jag? ;) sötis!


Tävlingen

Den började ju inte så bra med feber och så. Vi kom iväg i tid och allt flöt på. Mer och mer nervös blev jag, kissnödig med för den delen. Vi gick och visade vac. Intyg, gick på toa, och gick banan. As lätt bana. Fin hinder, men lätt bana!
Det var grymt långt imellan transporten och ridhuset. Ett minus! Lastade ut Scott ganska snabbt och han var lite spänd, men han var snäll. Han var väl taggad! ;) tog på det fin fina schabraket och alla fina fina saker och jag tog på mig kavaj och så. Påtal om kavajen, så bytte jag den pga av anledning jag helst inte tar upp i bloggen, så jag (pappa) beställde hem en svart Whitaker kavaj. Älskar den! Tack pappa!
Tbx till tävlingen, jag hoppade upp och gick iväg den långa biten för att rida fram. Hallå vart är framridningen?! Det fanns ingen framridning! Ett till minus! Så fick trava och skritta fram på vägen. Väl inne på fram hoppningen så red jag som en hög ko. Dåligt! Hoppade 2-4 språng på oxern och räcket. Känndes sådär när jag gick ut därifrån! Ställde mig så beredd utanför ridhuset och de kallar in mig, iiip. Jag ställer mig i ett hörn för att inte vara i vägen för ekipaget innan. Memorera banan och när hon kom i mål satte jag fart i en jämn fin gallopp. Vafan, så kommer det en annan ryttare och hoppar! Jag blev helt förrvirrad, så fick ställa mig i hörnet igen. Sen var det min tur och jag nickar att det är jag inne på banan. "Ska vi stryka Sofia Ronvall?" jag bah: hallå här är jag! Sega, men fick äntligen köra då och fick inte till någon bra gallopp, jag red för flängit, släppte han för mycket, och vi vägrade på 4:e hindret. Ugh! Resten av banan gick jätte bra! Lugnade väl ner mig och inte red sådär flängit. Gick ut nöjd. Klappade han och var jätte nöjd! Jag taggade LD. Stallde in han i transporten och gick iväg för att gå banan. "Banan stängs för ryttare" VAA? De öppnade fem minuter till som tur var. Jag kände att jag kunde den sådär. Red fram där transporterna stod och han var mycket mer framåt! Gjorde så lite som möjligt, och på framhoppningen var han jätte fin! Jämna bra språng, och jag gick och väntade på att bli insläppt. Nu blev jag insläppt rätt och var även själv på banan. Tänkte inte på de förns efter, men jag fick bra gallopp i början, jag slappnade av och det var ju stilhoppningen så blev att rida fint! Jag red som vanligt, lugnt, och mjukt. Scott gick jätte bra! Felfritt och det kändes jätte bra! Går ut och är ASGLAD. De räknar ihop mina poäng och säger: Sofia Ronvall och Scott red ihop 50 stil poäng och är även segrare i klassen. Jag bah: va? Emelie bah: DU VANN! Jag asglad slänger mig på Scott och klappar han jätte mycket så fick gå in igen för segervarv. En stor fin rosett, plakett och hederspris. Jag var helt virrig, feber och chockad! Vilken första tävling! All beröm går till Scott. Så duktig han är! Tack för att hjälp Emelie, jag ska hjälpa till mer men du hinner alltid före så jag bara står där känns det som ;) Gud så duktig han var! Av 13 duktiga Ekipage, vann vi med 2 stilpoäng över 2:an! Åh så kul! :)

<3


Godmorgon alla morgongubbar!

Nu sitter jag i bilen påväg till Scott. Pirrigt!
När jag vakna i morse kände jag mig grymt konstig. Tog febern och hade 38.4!! Fan asså! Så får väl se hur detta går. Kanske inte kommer prestera som jag hde gjort om jag var frisk. Men men.

Nu kommer lite mer hemlisar ut! Eftersom jag bara har ponny schabrak och ingen av dem passar Scott, så köpte jag ett sprillans nytt Whitaker schabrak! Har alltid tyckt det var så himla fint! Så jag tryckte hem de! Kolla bara hur de passar Scott! Sk ha detta på tävlingen + blå benskydd. Hur snyggt lixom!


Hemlis no. 2

Kommer ut nu! Imorgon så är jag grymt taggad till tävlingen! Jag ska iväg med Scott och tävla i Heda imorgon. Hans första tävling på jätte länge! Och min första på honom ;) vi börjar lågt på L:D-10, känna på bara och det hoppas jag ska gå bra! Sen kör jag en L:D, Stil hoppning så då blir det att rida fint!
Kommer inte lägga mycket press, men jag hoppas att vi kommer runt felfritt på 1 av rundorna iaf! Bäst om det är felfritt på båda! Skulle vara grymt kul med 1 rosett med hem!
Så nu har jag fixat allt, outfit kommer ut imorgon, de två andra hemlisarna kommer ut när outfiten kommer ut :) en liten stor ledtråd fick ni där! ;) ska se om någon kan filma rundorna, om mobilen har minne till det så lägger jag upp dem, nu är jag grymt nervös och taggad! Hoppas hoppas det går bra!

Nu ska jag äta och sen kolla melodifestivalen! Hejja hejja! :)


Taggad

Nu är jag grymt taggad! Helgen känner jag kommer ligga på topp!
Idag efter skolan så gick jag ut med Malte och sen skjutsa Elin mig till Scott, jag tog in och började borsta innan Emelie kom och då var jag klar först! NANANANA!
Haha, då red vi ut och jag har tappat att rida honom på formen lite. Men hittar tbx till den på slutet igen. Vi skrotade först i skogen bland snön, jag fick snö i byxan, inte kul inte kul. Sen så galopperade vi och trava på vägen, tränade start och stopp och kontroll blev det på slutat kan jag säga. Haha, jag kom lite efter Emelie och hon raca upp för backen med Skip, och Scott bah: woww! Då jäklar gick det undan, jag hade lite för långa tyglar då han helt plötsligt gick ur formen och bara drog. Hejdooo! Så tog han bettet och bara stack. Man kan inte röra på bettet eller vad man ska säga ("såga") vilket några föredrar när de drar, men då blir han bara sur och då går de ännu fortare. Men jag tänkte bara på att vara lugn. Det funka eftersom han stanna till slut. Haha. Sen körde jag om för att få kontrollen igen och då gick det bättre, jätte fiiin!

När jag kom hem, så åt jag och duschade och så, och nu hamna jag i soffan med en liten vovve som sover. Sött.
Det här är Maltes "snälla kan jag få godis" min. Haha!


Malte 😍

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3873388/images/2013/pic_5114126ae087c34242a31095.jpg" class="image">


Inte som jag planerat

Dagen igår blev inte som jag planerat.
Översvämning i ridhuset menades med, inga lektioner, och ingen pinnridning. Fasen. Kunde inte heller rida Voice som jag planerat då jag trodde tältet skulle vara proppfullt med privat ryttare, men jag gjorde hennes mat och sen så gick jag på möte. Sen gick jag ut i snön med Mickis. Skrittade och travade bars lite för snön rasa på tältet så de sate fart några gånger. Det var omöjligt att rida. Jag blev helt arg. Jag hade inte ens ork att försöka! Det var fel av mig!
Fick mocka super snabbt då dem började fodra.

Sen när jag kom hem hade vi lilla Malte där. Hur söt? Naw, han tyckte det var lite jobbigt att matte åkte utan honom,en då gick vi på promenad och sen så var det roligare ;) idag när jag vakna så hoppade han upp på min rygg och så sov han i min säng hela natten :) så söt!


Dagen levererar

Som satan kan jag säga! Onsdagar är sköna dagar, slutar tidigt med sköna lektioner, sen när jag kom hem kan jag säga, då hoppa jag av glädje! "Hemlis" no.2 kommer ut antingen imorgon eller på fredag, beror på lite ;)
Ikväll kommer äntligen äntligen Malte! Om jag inte hade berättat det, så är det en hund vi ska ta hand om i 3 hela veckor! WIII! Hur söt som helst! Det bästa är att han är hästvan ;) så stallet blir det med den sötingen! ;)
Nu ska jag dra till stallet, rida Voice, pinnridning OCH gå på möte, ojoj! Hur ska jag hinna detta?! Watch me.

Bilder kommer ikväll på Malte, sen får vi se om jag tillochmed avslöjar då ;) vem vet?


"Hemlis" no.1

Jag hade med Scott på lektion! :) snälla Emelie som låter mig låna hennes ponny! :)
Jag tyckte det gick bra, jag fegade inte utan fick fart i honom, men nu tyckte jag att jag joksade för mycket med händerna. I galoppen kändes det bra eftersom han helst inte ska gå i form i galoppen när man hoppar ;) för då stannar han ;) så då jokksar jag inte lixom det känns bättre. Då frukosterar jag på annat än formen. Sen rider jag lite flängit. Det sitter i mig sen shettis tiden. Ajaj, det får jag sluta med! :)
Så att tänka på när jag rider: jokksa inte för mycket. Sträck på dig och rid inte flängit!

Finns saker att jobba på! :) sen tycker jag det går mycket bättre på Scott på dem högre höjderna! Känns det som iaf. Jag skärper mig nog mer då? Eller vad det kan bero på! :) 1 av alla 4 hemlisar avslöjade ;) hihi :)

Tack Emelie för att du följde med och för att jag får låna Scott till så mycket kul! Guldvärt! :)


Feb. 04, 2013

På måndagar slutar jag sent. Sen kom mamma och pappa inte hem förns klocka 6. Så fick sitta hemma och cillaxa.
Nu ska jag göra spanskan och flera hemliga och roliga saker händer i veckan, massor jag inte gått ut med till någon. Inte ens de närmaste vet! ;) spänning va! ;) ska se här... Minst 4 saker kommer nytt upp varje dag nästan ;)
Håll koll!


5 sanningar ni kanske inte visste om mig!

Vi kör 5 sanningar om mig! WIHO
 
1.Jag är hur dålig som helst på att lyssna. Därför kan man ofta få ett mm haha eller jaha svar, tänker inte själv på det men helt plötsligt kan jag koppla bort.

2. Låtar/texter/filmer kan påverka mig något enormt.
 

3. Jag har alltid jäkligt svårt att bestämma mig.
 

4. När jag känner mig utanför/ledsen eller något annat håller jag mig undan och vill att någon ska märka att jag är ledsen. 
 

5. Jag kan uppfattas bete mig ''konstigt'' när jag inte riktigt känner personen jag är med. 
 
 
 
Nu lärde ni känna mig ännu mer! ;)

Söndag

Idag så vaknade jag 8 och var as pigg eller taggad typ, till vad? Ja jag vet inte! Men då gick jag upp och kollade på tv sen krånglade bilen och jag åkte till Scott halv 10 och red ut med Emelie! Scott var tittig idag, men det är väl vädret ;)
Såg en pluttbebissöt hjort, den var typ skadad :(
Åkte hem och åt mat och sedan kom mormor och morfar och då fikade vi! :) sen åkte jag iväg och red Voice då Elin var borta ;) jag tänkte: jag ska bara gå med henne i ridhuset i 45 minuter. Men sen tänkte jag: det gör inget om jag skrittjobbar henne lite. Sen: eh trav gör inget! Ne, jsg tar en gallopp! Haha inte som jag tänkt men hon var jätte fin! Lite stark bara, men då får jag inte dra tbx, vilket jag har en tendens att göra.. Fy på mig! Men kommer på mig ganska så direkt ;) sen ska jag med tänka på att jag inte går på PANG med skänkeln, och att jag inte lägger ner handen och att jag inte säckar ihop mig när jag tänker på allt annat, Haha mycket att jobba med! ;) ha en trevlig kväll!

(Typisk örbild)


Jobbig lördag

Igår bloggade jag inte för att det var en jobbig dag. Allt var fel. Jag är så trött på skit snack och att man trycker ner olika personer för att någon annan ska känna sig bättre. Fy skäms på er!
Jag jobbade på Trolldal på dressyr tävlingarna och sen så red jag Voice ut i skogen med Mickis. Jätte härligt väder! Vi kunde köra gallopp till och med! Voice tyckte det var kul iaf! ;)
Sen så stannade jag i stallet till 6 typ och då åkte jag hem och gosade med Totti! Världens sötaste lilla vovve som vi tar hand om när Karlssons inte kan! ;) han är hur söt och snäll som helst! Åt och kollade på Mello med mamma pappa och Annika, och Totti ;) rätt vinnare?


Så många olika mellisar jag äter.

Ja, tycker ni inte det? Har tagit kort på några ifrån veckan. Onyttigt och bra. Ne usch, gott iaf. Ska nog hitta lite nyttigare saker, men men. YOLO?


Hittat ännu en allergi som låg gömd


RSS 2.0