NFR 31/8

Voice var förjävlig igår kväll och i morse, Tävlings nerver!
Började dan med att inte vilja gå på transporten, i spöregn ;)
Jaja, alla har sina dagar. Tyckte vikom iväg rätt sent, plockade ut henne i början av alla c-ponnys, och ändå fick jag rida fram påtok förlänge, tog sån himla tid! Fick iaf en bra framridning, sparade allt vad jag hade på henne. På framhoppningen var hon fin. Hoppade allt, hade bara lite problem med språnget på oxern, men rättade till det efter 2 ggr. Sen var det bara att skritta tills min tur. Får man säga det själv? - SHIT, vilken runda :D Visst, 1 slarv pet, 1 skit pet ifrån vinnar rosetten kan jag säga. Jag red bra, Voice var fin, och det var helt klart en av mina bästa rundor :D
Jag gick ut nöjd ändå, ett pet, men det tar vi, nästaaa gång.
Åt och gick bana och pustade lite innan LC, fick till riktigt fina språng på räcket på framhoppningen. Som tidigare så försökte jag spara på henne allt jag hade, inte hoppa om jag inte behövda, inte galoppera om jag inte behövde. Utan spara allt till banan. Kände att hon var väldigt trött. Hon ville absolut inte hoppa i pölarna på framhoppningen, så fick nöja mig med räcket som stod på fram ridningen. Fick till ett jätte fint första språng, som gjorde att jag slappnade av lite för mycket till tvåan, och höll inte riktigt om, vilket gjorde att hon blev osäker, och stanna. skit. Bara göra ett nytt försök, så var på henne lite mer, men då var hon fortfarande lite tveksam och vägrade igen. Tänkte då utegå, men jag hatar att ge upp. Så kör igen men känner att hon tvekar redan påväg TILL hindret. Så ryter lite, vilket fick henne hoppa, fast rät igenom hindret, jag tappar stigbygeln, får sne väg till 3:an och stannar själv.
''Det där var tyvärr din tredje vägran''
Visst gick jag ut besviken. Men det är bara att klappa Voice, hon gjorde sitt bästa, och det är bara mig man kan skyllapå. Voice är fin hon, ja, tro det eller ej, men jag är nöjd. Visst vill jag ha Revange. En riktig ;)

OMG HON VISAR 60% HUD

Nästan skrattar hur folk reagerar när man lägger ut/ser en bikini bild på någon.
''OMG hon visar hud!''
''Du kan ju inte skicka nakenpics till folk!!!!!''
''Säljer du dig själv på nätet eller?''
LOL, vill jag säga åt de.
Det är ju speciellt kul att läsa Nellies komentarer när hon lägger ut bilder på hennes instagram, tjejen har ju gudomlig kropp, svälvklart man är stolt och vill visa upp sig? vad är det för jävla fel att vara nöjd? Tydligen kan man inte vara nöjd. Tråkigtt.
Vad jag vill ha för syfte med det här?
Jo, jag blir så frustrerad om man skickar en bild när man har tex bikni på sig, alltså skickar bara så man ser halv överdelen på bikinin och sedan uppåt, det var tydligen nakenbild. Hmm, okej?
Folk som väljer att lägga ut en biild i tex bikini, på instagram eller någon annan social media, måste vara grymt modig, och stolt, vilket jag tycker fler ska va. Varför är folk inte stolta över sina kroppar?
så det finns mått hur en perfekt kropp när?
Sen självklart finns det folk med de största inplantaten men det är en annan story.
 
Det jag menar, varför är det so bad att visa upp sig i bikini om man när stolt? Girls, om ni gör det och det blir snackis efter, då vet ni att ni lyckas. Fått de andra avundsjuka and u have the ''perf'' body ;)
 
 
 
kram babes. S

Ganska nervös


stukad hand

NAJS, slutar denna dag med stukad hand. Duschade Voice och från ingenstans så slänger hon sig bara bakåt, riktade inte ens duschen emot henne, så sliter hon sig, och så står jag på sämsta stället och får en järn grej på handen. hahah, alltid jag. Gör grymt ont, men som tur är, så hade jag bästa Elsa som kunde hjälpa mig med resten. Tack <3
 

Hon kände att det var tävling på G, kan jag säga ;)

Hej all glada!

Shore, visst känns det bättre idag, lite ont i magen, men det går över :)
Nu drar jag till stallet för att fixa med Voice, imorgon tävling ju ;)


S&S

Skoldagen och spex gick jag igenom.
Jag ska inte ljuga för er kära bloggläsare.. Jag har inte/ är inte på topp. Visst självklart så är jag grymt glad och lättad att jag gick tbx till simningen, men något tynger mig. Riktigt hårt.
Kan knappt prata, alltså ni vet, man är bara grymt typ arg, bekymmrad, ledsen?
Så svårt att sätta fingret på, men som tur har man ju ''något'' som kan pigga upp en.
 
Red scott idag, inte alls den känslan jag kände för ett år sen. Varför hittar jag inte känslan? Kan ju bara inte tappa allt direkt?
 
Jag kommer iaf inte sluta, hejdå byebye, see u. nej.
Jag kommer fortsätta rida, men inte lika mycket, överallt.
 
Men snart kommer jag hitta tbx. Svär.

;)


Aug. 28, 2013


Nyheter att berätta!

Såååå igår, då red jag två lektioner. Ett på Oreo som helt gick skit, jag red skit, men lite får han ta på sig. Hoppade, men inte alls några höjder då dem inte är ingångsatta helt. Hoppade linjer som vi sedan satte ihop till en bana. Nej ingen toppendag för mig. Men skärpte till mig och lugnade ner mig som satan till lektionen efter. Då red jag dressyr/bommar/markarbete. Typ. Hon är på något sätt ryckig och lite svår att hitta formen på. Får tänka väldigt på att ha lös hand, stilla lös hand.
 
Och idag mina vänner, så har jag varit i skolan. hahah inte det jag skulle berätta ;)
......
Idag har jag nämligen simmat. Jag har kört ett helt pass simning, 5km. och vet ni va? DET KÄNNDES SÅ JÄVLA BRA!
 

Att ta ut sig till max, tänka, oxh efter känna sif bra. Jag älskar det, visa upp mig, träna, why did I even stop?
 
Jag älskar det, nu står ridningen på en skärtråd kan jag säga...

Godmorgon


Hektiska måndag.

Skola, första med lektioner, eller lektioner och lektioner, mer början av det hela, nya böcker, presentation av nya lärare och ja ni vet. Hela köret!
Slutade 15:50, ja ni läste rätt, 15:50!!
Klockan 16:30 skulle jag vara i stallet för att hoppa Voice, 16:34 kom jag till stallet. 4 minuter för sent bara, och du hade jag hunnit cykla hem, äta, byta om, och sen ta mig till stallet. Klå den!
Voice var klar när jag kom så tog bara på mig sakerna och sedan så hoppade jag upp på hästen. Hoppade på stora utebanan, först värma upp och ja ni vet. Galoppbommar, sedan lågt lågt på en linje. Kändes bra, fastän jag var lite här och var. Måste hitta positionen på hästen, inte rida så flängigt. Var väldigt noga med att låta henne sköta sprången, så inte jag höll på att mixra för mycket, jag är ju lite av en kontroll Nisse. Sen så bar det av i en bana på 90. Oxer, räcke, och svåra linjer. Eftersom hon vill fram så mycket, måste jag kunna hitta kontroll innan nästa hinder- vilket är jätte svårt. Att sätta sig ner lugn och göra någon sorts av liten halvhalt.
Visst var det mycket ryttarfel, 1 ända vägran pga mig. Hade dålig galopp, och var inte alls fokuserad i värmen. Måste hitta min bubbla.
Taggar till söndag lätt, men visst självklart blir det utmaning! ;)
Sen direkt efter var det bara in med hästen i boxen, byta om och på möte i andra delen av staden. Hann- som vanligt ;)
"Skillz" jag har va ;)


Söndag.

Tråkiga långa söndag.
Mår illa, och inte alls på topp.
Varit hos mormor och morfar hela långa dagen istortsätt. Inte gjort något där. Så grymt tråkigt. Dock var vi på landet, vilket jag gillar. Men illamåendet förstör det hela.
Nu ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kolla någon serie, kanske ut och gå, ingen aning ;)


Härliga Lördag!

Solen skiner, ett litet leende på mina läppar, och livet flyter någotlunda på.
 

Idag är det i stort sett inget planerat och jag är ledig. typ ;)
Väntar på Nellies inställda inlägg om vem som vann presentkort, AHHHH, så spänd! :D
 
Nästa vecka är det tävling i norrköping, startar sist, vilket menas tur för mig, i första klassen, och sedan i mitten någonstans i andra klassen.
Revange mot det där onödiga nedslaget i förra tävlingen. Ryttar fel- helt klart.
 
Vet inte rikitgt vad jag ska skriva om, bloggtorka!
 Så varför inte köra igång med en frågestund?? Alla frågot tillåtna, så kööööör!
 

Ställ så mycket frågor ni bara orkar, så svarar jag på dem senare :D
 
 
 
 
Bild tagen ifrån google.

Allsvenskan Torshälla

Körde omgång 2 med Voice då Hill blivit halt. Det gick sådär, domaren var väldigt snål. "Man kan ju inte skylla på domaren" ;)
Och ja, min hjälm är för stor. Min gick sönder dagen innan tävlingsdagen så jag fick låna Sagas hjälm 2 storlekar för stor ;)


Enjoy! :)


Oj!

Tittade in här och oj vad statistiken höjts, kommentarer och riktigt trevliga sådana med! :)
Knappt varit på telefonen idag, sen skriver folk till mig att gå in på nellieberntsson.se , och där står jag och tävlar om ett present kort, så gryyyymt kul!
Sitter här och försöker klura ut allt, men idag var det trög tänkt! ;)


Skoldag 1 avklarad!

Gick på lugnt och bra.
Fick lite kvällsbesök av Lisa. Vi kollade på Idol och hade det mys.
Så himla trött. Vill bara sova nu, vilket jag med kommer göra. Haha!
Imorgon kommer bilder ifrån Allsvenkan - hoppas jag, lovar inget, men försöker slänga in det! ;)


No more freedom

Skoldags nu då.
Känns ändå rätt ok att börja igen, känns inte ens som vi haft sommarlov.
Så kan det va.


2 pass = trött Sofia

Ridit två hästar denna kväll. Tekila i en uteritt och Aussie ett riktigt dressyr pass. Båda var duktiga. Utom att Tekila kändes halt, men det var säkert för stenarna. Hon är ju känslig så! Slutade med några hinder i hagen. Wiho sa det där.
Med Aussie så red jag mycket utan stigbyglar, och försökte få henne i en fin avslappnad form. Vilket jag tyckte i mina ögon jag fick. Mycket godis fick hon efter sen. Sötis!
Imorgon skola, vilket menas att jag måste sova. NATTI


Jag är med och tävlar!

Jag är med & tävlar på http://nellieberntsson.se">nellieberntsson.se om att vinna 3 presentkort på 500 :- hos GRAND parfymeri!


Yeeew!

Den 31/8 drar jag med Voice på hopprävling i Norrköping. Får se hur det blir! Andra hopptävlingen för mig och Voice. Så det blir spännande :-)
Så tävlings sugen, så det finns inte!


Stockholm

Dagen spenderades i Stockholm men bästa tjejerna <3
Tåg upp vid halv 10, sedan gick vi på alla möjliga affärer. Hollister, H&M, Zara, Cubus mm.
Hittade inte så mycket, men ville spara de mesta pengarna till Hollister. Köpte två vanliga tröjor på H&M, ett par svarta byxor på Cubus, en parfym/bodysplash ifrån Sephora, och en tjock tröja på Hollister.
Inte så mycket, men man ska ju köpa dem sakerna som känns säkert! :-) blev även lunch på Max (hmmm inte det godaste jag rekommenderar) och en Frappino på vägen hem.
Lyckad dag helt enkelt!


Slänger med lite bilder, kassa, som vanligt


Äntligen lite slapp

Sista jobbdagen avklarad. På ett sätt skönt.
Så trött, väldigt trött.
Imorgon Stockholm, frågan är hur jag ska orka.
Men det blir nog inga problem!


Kass bloggning

Verkligen.
Jobbade sen i fredags på dressyren. Så kul att se! Sett kändisar och jätteeeee fina hästar. Idag är det kür, som blir riktig kul att se.
I fredags efter allt red jag även Voice. Det var längesedan då hon varit halt och sen stack på bete. Hade ju lite feeling, i början gick det sådär, men sen gick hon jätte bra!! Verkligen!
Igår efter stack jag på födelsedags fest hos Agnes, kul kul. Men jag var så trött så det borde inte ha varit kul att se mig, glädjedödare jag måste varit ;) haha!
Idag står ännu en jobb dag på schemat. Och sen ska jag hem och slappa. För imorgon drar jag till Stockholm och shoppar!
GREAT


Läget!

TJENA! Hur står det till?
Själv går det uppoch ner. Skolan börjar om mindre än 1 vecka. Ska verkligen satsa och verkligen förbättra mig, det blandat med motion och sund mat. Vilket behövs efter detta sommarlov. De där 5 kilona var onödiga.... ;)
 
I höst har jag ingen aning hur det blir. Om det blir tävlingsbanorna eller  bassängen.. Ja, jag ska nämligen hoppa i vattnet igen. Vet inte alls hur jag kommer känna för det. Om jag kommer dra ner massa på hästarna, ändra allt jag tänkt på. Fundera en extra gång vad jag vill göra i livet. Jag vill, jag vet exakt vad jag vill göra i livet, men det är något som tar imot. NÅGON... NÅGRA...
Jag behöver något som pushar mig, jag behöver något som gör mening att kämpa, i skolan, för övrigt. Men vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Det går inte med ridningen, simningen vet jag iaf att folk vill ha mig, där bryr inte en jävel om jag tränar 3 timmar om dagen och sen komnmer hem, gör läxor, likadant som skulle ha varit fast med hästarna då. Det här är så komplicerat. Svammel svammel.
 
 
När jag fyller 16, då jevlar vet jag exakt vad jag ska göra. YES!!
Har redan förhandlat en hel del. ;)))
Däremot får ni vänta ett halvår. OJOJ
 
Nu i 3 dagar ska jag jobba på Eriksbergs dressyren, inte med min klubb dårå. Jag gillar min klubb ändå fast jag ibland funderar en hel del. Visst självklart skulle jag inte stanna i min klubb om jag inte trivdes, det finns alltid saker att jobba på, right? :-)
 

På fredag efter dressyren ska jag äntligen rida Voice igen. Saknat det på något sätt, jag gillar Voice, och Elin är så snäll som låter mig rida henne. :-)
 
Sen ska man ju alltid ha något att avslöja, det gör väl det mycket intressantare, speciellt i ett sånt här inlägg. Men jag konmmer inte på något. Haha, förlåt om ni blev excited for a moment. HAHA, förlåt nu svammlar jag, IGEN. Gick inte och la mig runt 3 inatt och vaknade runt 9. Ätit massa glass så sockerchock av något slag har jag med. Har mer energi än vad jag gör mig av med.
 
 
Har också för övrigt kommit in i någon period då jag lyssnar på Demi Lovato och sen självklart älsklings Cody... ;)
 
Ska ta massa kort nu, bra inte några jevla iphone bilder suddiga och danna, nej riktiga bilder!!
 
Ni får ha det bra, länge sedan jag satt vid datorn och bara lät fingrarna knappra över tangentbordet.
 
 
KRAM! <3
 
 
 

Goodmorning in Valla!

Varit hos Hanna i valla och sovit här.
Åt b&j och mysigt!
Längre uppdatering kommer sen.


VEM HAR FÅTT PAKET??

Som kanske ingen missat så hade Nellie Berntsson (nellieberntsson.se) en bloppis på sin blogg. Jag var snabb där och mejlade på en sak.
Snabb service kan man kalla det, nu låg det i brevlådan när jag kollade!
TACKAR NELLIE <3


Efter regn kommer det älskade, SOLSKENET!'

Precis precis, skulle cyklat till stallet men det spöregna så fick skjuts som tur va av snälla familjen!
Borstade på Tekila, av alla hästar i stallet ägnande jag lite tid åt henne. Dont ask me why, eftersom den bästa hästen av dem alla inte står i din box, måste jag ha en ny kel häst. Får för mig ibland och mitt huvud bara kommer på något helknäppt, just nu Tekila. För er som inte vet, så på våran ridskola har vi något som kallas skötare. Man tar han om sin sköthäst, borstar smörjer gör rent krubba vattenkopp osv.
Tekila är en häst på ca 155-160 mankhöjd skulle jag gissa, skimmel blandat med tigrerad, vad kan det hehe tro? Ljus refererad? Help? och riktigt vacker! Väldigt personlig och speciell. Hon är en sån häst som inte många har som favorit, men hon är väldigt go.
Borstade iaf på henne och gav godis och hon var hel mysig.
Fick även henne på lektionen, av slumpen, typ ;) så det kan gå! Ödet, is that you?
Gick supeeeerrr!! Hon var jätte fin men dock väldigt trög. Har ridit henne förut med för ca ett halvår sen sen även tidigare. Förutom att hon var trög tyckte jag hon var jätte fin. Sporrar nästa gång!
Gillar henne, ska hitta bitarna den får vi väl se vart allt tar mig :-)

Godnatt godingar!


To do list

•städa rummet
•planera veckan
•göra lunch
•cykla till stallet
•borsta på olika hästar
•vara stallvärd
•rida lektion första för terminen


Late


Dagens!

Idag har jag varit på stan med systern min och shoppat lite, skulle egentligen bara hänga med som sällskap, men hittade en tröja på GladRags och en present till Agnes som var lite annorlunda i think :D
Sen åkte jag runt med Elin i stada, haha!
Nu drar jag iväg till stallet på möte. Var på möte igen men de skiter jag i att prata om, haha guuuud. Ja, bor ni i Katrineholm kanske ni fattar varför Katrineholms RF inte ska "hänga" med andra klubbar. Wow nu lever jag farligt, ska nog efter det här samarbetet hålla mig till min klubb.
Näää nu måste jag dra, hare!!!


VINE

Bättre sent än aldrig. Har skaffat Vine!
Där är jag inte rädd för att göra bort mig, eftersom de flesta gör det! Haha!
Så följ :D


Snabb köp!

Gick ner på stan denna dag med då det är marknad.
Gud vilket humör jag är på, vet inte varför???
Iaf, köpte en fin stockad tröja på H&M, strumpor och ja som behövs fyllas på. Sen lördag idag med, så en rem att gotta mig med! ;)


Feeling safe


Hmmm... Det här med "för lång"?

Vad är det här för jävla skit. Åsiktsinlägg är väl lite av det här, MEN, VAD FAN är det folk går runt och säger till folk. Vet inte riktigt hur jag ska förklara mig, men en ryttare som är i stort sätt lika lång som alla andra, är utsatt för att inte få rida en viss storlek på ponny. Just en person. Vad kan det skilja, 5 cm? Varför detta är så grovt? Jo, jag som är ca 160 cm lång får sitta upp och rida b-ponnys, 3 andra personer som både är längre och jag vet inte, tyngre, får rida b-ponnys, men en person som är 2 cm längre än de 3 andra, väger mindre än en ena, inte ens får rida ponny?? Vad är det här för skit, och det här säger en så kallad ridlärare rakt ut så alla hör, ALLA HÖR?!
En ryttare i denna situation, som jag vet alla ryttare gör, tar såklart illa upp. Jag skulle bli så jävla galen och göra allt för att ge igen. Speciellt när man hör att man är för lång för att rida ALLA ponnys, varför blir en person utsatt? Jag 5 cm kortare, samma vikt om inte mer, får rida ponny, b-ponnys tom, men den andra inte får rida ponny alls? Vad fan är det här för jävla skit??
Personen som sa det här måste vara väldigt avundsjuk, plus att det var bullshit, personen som blev utsatt var inte alls för lång för ponny, jag blir bara så trött. Ni vet hästmänniskor, visst blir man ledsen när man hör att man är för lång för favorit hästen? KLART SOM KORVSPAD, man blir.

Tycker egentligen man bör ifrågasätta såna här situationer, till personen som sa det. Om jag fick höra det skulle ju inte jag heller sätta mig upp på en ponny igen, förstår precis hur personen känner.
Ibland blir jag trött på hästmänniskor, ibland vill jag lämna den ett tag vilket också kommer hända. Håll koll people.


Meeee!


Kväll med babes

Haha träffade först Hanna och Ellen, vi skulle kolla på mc kortesen som går i stort sätt utanför mitt hus. Så jag stod och fixade mig och så skulle det börja klockan 7, det stod överallt, i tidningen, på flygblad, överallt!! Men så hör vi hur de brummar förbi, tio i 7??!! Så vi kutar ut, barfota, och haha ja det måste ja sätt ut. Vilken entré!
Hann iaf se mer än halva. Men Gud vad surt. Blir sur!
Meeeen, snackade en stund med dem och Vilma som kan typ efter kortegen och sen gick Vilma och jag hem t miiig, efter en stund kom agnes, kollade lite Teen Wolf, alltså skojar inte jag älskar Teen Wolf. Det är så jävla bra och jag har kollar alla avsnitt utom två då dem inte släppts än i alla 3 säsonger. Så jävla snygga och allt. Älskar det! Gillar att följa serier, så behöver en ny serie att följa. Förslag? Kollat lite på awkward, det är med bra!


Jagg vill verkligen komma igång

Vill verkligen komma igång att blogga, vill bara berätta om nybygget först, men har inte riktigt fått Rod för det där långa inlägget ni väntar er. Så det kommer få bli ett kort, sammandrag på hela veckan.
Ska berätta kort om denna vecka vi missat.
Ridit Scott mycket förra veckan med min syster Elin. Bara uteritter och lite så. Varit i Arkösund hos härliga Tyra, i hennes sommarstuga. Vi hade roligt och mysigt och åkte ut på Östersjön med deras båt och hoppade ifrån klippor. Så himla fint!!!
Idag så satte vi ingång hästarna. Tyckte det var lite jobbigt att inte se favoriten stå i stallet.. Men red iaf fina Shizzle. Han och jag tycker jag alltid haft något. Han är personlig den hästen <3
Red också lilla Benster, eller Benny. B-ponny.. Haha! Det var ett tag sen kan jag säga, trodde han skulle gå av, men ändå var jag en av dem mindre, och de måste gå, och jag är ju inte för tung. Ridlärarn sa det så håll era åsikter inombords :)
Han var riktigt härlig. Med väldigt personlig.
Mer uppdate kommer ikväll, och nu jävlar, nu blir det blogging!!


RSS 2.0