Hallå!

Huvudvärken tar över mitt liv just nu. 
Så stressad in i det sista nu, men bara att hålla ut! 
Tävligen i lördags gick bra, red fel vilket var jävligt klantigt, men Benny var jätte fin! 
Väntade i 4 timmar, men sista ryttaren petade ner mig precis utanför placering vilket är väldigt surt. Allt kan bara bli bättre och nästa tävling är en LB:1 i smedstorp, DIV 3 FINAL. Katrineholm ligger nu på en 5:e plats! Så önska oss lycka till!

Tack så hemskt mycket Jossan och Elsa för hjälpen. Och även Alice som hjälpte mig på framridningen  oså. Så tacksam!! :) 

Rotary

Två dagar i sträck har vi jobbar stenhårt med Rotary konserten. Tillsamans med ingen mindre än Patrik Isaksson så framför vid koserten. Riktigt bra om jag får säga det själv! 
Han är så trevlig och sååå bra! :) 

Klockan 19 börjar konserten. Önska oss lycka till! 
Vi hörs! 

Hallå där

Tog nya tag för den här dagen. 
Seg i kroppen fortfarande, och jag som aldrig brukar ha huvudvärk (peppar peppar) hade det i stort sett hela dagen idag. Piss mat i skolan, som vanligt ;) 
Och seg eftermiddag. När jag kom hem proppade jag i mig mat och la mig och sov. Ingen ork, så trött på allt, inte trött, utan trött. Komplicerat, jag vet. 
Och när jag vaknade så åkte jag iväg till Benny. Tränade för Emmy, lite lätt idag. Gick bra, bara att jag är så himla trög och seg. Slarvig med vilket inte alls är bra. 
Seg i huvudet och kroppen idag, men sover ut för imorgon börjar Rotary. I två dagar jobbar vi för konserten som är på fredagkväll, med igen mindre än Patrik Isaksson! Rätt coolt va?! 

Nu ska jag få min skönhetssömn, så jag orkar med imorgon också. Godnatt! :) 

Slut på skit dag

Äntligen, dagen började såklart segt, seg i kroppen. Tufft på sista tiden och jag börjar komma igång lite, vilket är grunt kul och skönt, men det tar på en. 
Cyklade till skolan i världens största hår, och sedan gick vi på ett as kul (fatta ironin) besök på SKF, som vi ska göra någon redovisning om, fattar inget. Iaf, skit mat i skolan, överkokt potatis och lax, vilket betyder att man hoppar över lunchen. 
Dampar sönder på en av mina lärare som inte kan förklara varför jag får ett visst betyg, vilket gör mig arg och förbannad. Slutade sent, och så har man ingen mat i magen, vilket gör att jag blir förbannad på alla. Allt går skit och alla är as jobbiga. 
Cyklar hem och får i mig mat, stressar iväg till stallet, och ser att jag ska rida Omara, som jag sist tänkte "Aldrig mer". 
Vilket jag efter denhär dagen med tänkte. Det är inte ofta jag ger upp mitt i ett ridpass, idag var ett sånt pass. Jag ville bara hoppa av och gå därifrån. Stark, och inte alls kul. Kände mig som en nybörjare på en stark häst. Ingen häst alls som jag gillar. 
Jag gav upp, vilket jag aldrig brukar göra, inget funkade och jag blev arg, en enda dragkamp och hon startade emot. Passar inte alls mig i mitt ridsätt. Visst, kan man se det som en utmaning, och lära sig rida alla olika hästar och ponnysar, och alla olika ridsätt, men nä. Dethär gick inte. Gråten var i halsen, så illa var det. 

Sen fuckar jag ur på alla idag. 
Nu ska jag sova, och om man ska tänka på något positivt med denna dag var fikat på SKF och Linneas chokladbollar i stallet. Tack, det behövdes. 
Godnatt

Pass med shifter

Ett jätte roligt pass med Shifter idag!! 
Idag fick alla knatteinstruktörer rida en träning för Anna. 4 st var vi, och jag red på Shifter som vanligt när jag rider på ridskolan. Det gick super bra, och shifter var så fin! 
Framåt bjudning, stabil, och bakbenens aktivitet. Så härlig ponny när hon blir så fin!
Man märkte att hon tyckte det var jobbigt vid vissa studer då hon inte är 100% igång och inte ofta rids så. Vi övade på att korta galopp, men att ändå ha energi och aktivitet kvar. Det tycker shifter var jobbigt, men sedan så kämpade vi på och fick några riktigt fina kortningar. Så trevlig ponny, och så kul! 


(Bild från i tisdags)

Tävlingen

Bästa Benny idag...! 
Igår var han super fin, och samma känsla idag. 
Lydig, dock lite seg, men jätte fin. Tappade lite energi på banan, tyvärr. Annars satt alla delar i programmet, 68.1% vilket är en procent höjning med 6% sen sist. Kan inte vara annat än nöjd! 
Ledde ett bra tag,
Men dem två sista ryttarna puttade ner mig. Iaf en 3:e placering. Så kul! :) 





Fix

Vaknade sent idag. Klockan 10 gick jag upp. 
Blev en skapligt sen kväll igår, och när man kan så sover man ut. Inte ofta jag gör det heller, men idag så! 
Somnade i solen och brände mig härligt över hela kroppen. Kräfta! 
Skönt iaf med sånthär väder och livet blir ett snäpp lättare. Eller hur? 
Sedan så åkte jag ut och red Benny inför imorgon. Tävling i Norrköping, där jag tävlat en LB:1. 
Han var lite seg i början av passet, men sedan blev han riktigt lydig och fin! 
Fick hjälp av Emmy och Alice och är riktigt tacksam att jag får hjälp! :) 
Sedan fick svettiga Benny ta sig ett bad, torkade på nolltid i värmen. Härligt! 



TJATJA

Klassisk med TJATJA bloggen ;) 
Huvudvärk all day, nationella gick ganska så sådär bra. Man skrämmer väldig mycket upp sig på order "nationellaprov". Förra året kommer jag ihåg det var en jädra stor sak med nationella, men tycker inte det är så himla svårt och plågsamt som dem säger. Så ni som har dem framför er nästa år, pusta ut. ;)
Letat klänningar hela kvällen och crush this week hår lätt till Jason Derulo. 


Snyggaste mannan juste nu, eller tja, efter Cody ;) 




Dressyrpasset på Benny

Tränade för Emmy och det gick jätte bra! :) 
Taggar söndag nu och hoppas han sköter sig. Sist vi tävlade så blev det ju lite glädjeskutt, omslag och ojämnheter. Hoppas på att slå 62% vilket jag tror inte är några problem om allt flyter på bra. 
Så det vi satsar på är att bara göra en godkänd ritt. :) 



Solen, vart är du?

Regnat konstant nu i ca en vecka. Inte alls kul! :( 
Men imorgon har jag hört det ska bli bättre. Vi hoppas på det iaf! :) 
Imorgon är det även nationellaprov i samhällskunskap. Inte mitt bästa ämne.... 
Men vi kämpar på! Ellerhur? 

Ska snart ut till Benny och träna för Emmy inför söndag. :) 

HJÄLP

Nu skriker jag efter hjälp! 
Jag letar efter en avslutningsmiddag klänning, i färgen godisrosa. Men hittar ingen, får panik när jag inser att jag ska ha den om mindre än en månad. 
Har ni tips på sidor, eller kanske tillochmed med kan länka klänningar? 
Länkar den som hittar en klänning hag fastnat mest för, GOOOO!!! 😘



Hoppning 13/6-14

Så duktig ponny idag!! 
Ibörjan var hon lite krånglig, men med lite övertalan så hoppade hon sedan på riktigt bra! Med bjudning och en hel bana. Ponnyn kan ju hoppa! :) 

Märkt att man alltid måste ha stöd, och inte släppa precis innan hindret som jag kan göra, utan hålla kvar. Har en tendens att lätta på tyglarna någon meter innan hindret, vilket jag tror hon tycker är obehagligt att jag överger henne. 

Testade att hålla stöd hela tiden vilket resulterade i att hon hoppade, fint ovh bra!! :) 


Tävlingar

Två tävlingar är jag anmäld på. Nu på söndag tävlar jag LB:1 i Norrköping, och nästa helg LC:2 i Nyby-Torshälla. Spännande! 
Hård träning med Benny nu, då jag vill allt ska sitta, och att poängen ska öka mer och mer för varje gång. 
Önska oss lycka till! :) 



Bäst just nu


"Cake to bake" är just nu en låt jag konstigt nog fastnat för. Den var Lettlands Eurovision låt, med snygga stämmor och rolig text jag fastna för! 

Även Danmarks bidrag, 
"Clique love song" som jag lyssnat konstant på en hel vecka, så bra. Verkligen favorit just nu! 

I've missed u

Faktiskt, jag är tillbaka. 
Trodde ett tag att bloggappen skulle raderas och bloggen skulle stå utan uppdatering. Men nej, jag tänker för mycket för bloggen och det är en hobby jag tycker om, att blogga. Både läsa och skriva. 
Sååååå, sen sist, som var alldeles för Längesedan, så gick det jätte bra med Shifter i Tisdags. Hon var jätte fin, hoppade sånna fina språng och 90 cm var inga problem!! :) kul när det vänder!


(Vet samma bild) 

Vad har mer hänt? Spenderat massa dagar med härligt folk, ridit Benny och haft nationella. 
Men det bästa av allt: 
JAG HAR VIP BILJETTER TILL CODY SIMPSON 22 JUNI!!!!!! 
Ni som följt mig vet hur länge och hur mycket jag älskar den pojken. Nu ska hag äntligen få se, träffa och känna på honom. Kan inte fatta det. 

Nu kommer det uppdateringar mycket oftare, minst en om dagen. Nu kör vi!! :)

Avramling mitt i dressyrpass

Trodde knappt det var möjligt, men tydligen. 
Update är inte den bästa just nu, då jag inte känner mig på topp. 
Meeeen, överlevde Valborg, och den spenderades med roliga människor. Sen kväll, och igår var det tidig morgon eftersom jag skulle upp och ha jour på Trolldal. Klockan 7 morgon fodrade jag hästarna! 
Kul start på första jour dagens lösa hästar och allt sånt ;) 
Slutade runt 4 och åkte då iväg till Benny för att rida honom och Emmy och Alices fina Opman. 
Benny var fin, längesedan jag red honom, men samma känsla som tidigare. 
Red igenom LB:1, så jag kommer ihåg det, då jag ska tävla det i maj. Då jag kommer upp i en travökning och en katt hoppar upp i hörnet. Benny blev livrädd och försvann under mig, vilket han kan göra ibland, så hamnar på halsen och då får han för sig att bocka på det. Då försvann balansen och jag druttade i backen. Så det kan gå! ;) 
Gjorde mig inte illa, utan när jag satt på marken tittade Benny på mig och undrade vadfan jag höll på mig. Gosig ;)
Hoppade upp såklart igen och red på som vanligt. 

Sedan så skrittade jag ute i skogen på Opman i ca 1 timme. Stor och snäll!! :) 
Och verkligen så fin! Livrädd att ens ta i hästen ;)



RSS 2.0